Huulikiiltoja

Huulikiillot ovat sellainen juttu, joita tulee hankittua aika paljon, ja tässä olisikin muutama, jotka onnistuin tältä erää löytämään. Yhdestä ehdin jo luopua, sillä siskoni oli vailla huulikiiltoa. Nämä postauksen tuotteet ovat siis omia suosikkejani. Tosin huulikiilloista voisin aina toivoa hieman enemmän kestävyyttä, ne kun tuntuvat kuluvan pois aina niin nopeasti.


 1. H&M Lipgloss Pink Me Later

Todella pinkki huulikiilto, joka antaa paljon väriä. Jos haluaa ehostaa itseään esim. lähtiessään kauppaan, niin tätä huuliin ja menoksi!

2. Chanel No. 73 Bonbon

Sain tämän joululahjaksi siskoltani ja sen jälkeen huulikiilto onkin aina kulkenut mukana laukussa. Tämä on näistä kiilloista ainut, joka sisältää hohtavia kimalteita. Väri on aika läpikuultava, mutta kiiltoa tuote antaa paljon.

3. Rimmel Vinyl Max 801 Goddess

Rimmelin Vinyl Max -huulikiilto on ollut yllättävän hyvä huulikiilto, sillä se ei ole yhtä tahmainen kuin suurin osa tällaisista tuotteista yleensä on ja se maksoi reilun vitosen. Sävy "Goddes" sopii jokapäiväiseen käyttöön ja se kaiken lisäksi tuoksuu ihanalta.

4. Lumene Berry Smoothie

 Sävy on ihana vaaleanpunainen ja se myös näkyy huulilla. Antaa mukavaa kiiltoa ilman metallinhohdetta ja tuoksuu hyvältä.

5. Lumene Creamy Melon

Tämän huulikiillon sain Lumenelta palkkioksi ollessani tuotetestaajana. Tämä kiilto antaa lämpimän punaisen sävyn huulille unohtamatta tietysti kiiltoa.Ehkä tässä on ihan tarpeeksi ainakin punaisia ja nudeja sävyjä tältä erää. Jos jossain vaiheessa olen taas ostamassa uutta huulikiiltoa, niin sen täytyy kyllä erota näistä sävyistä paljon. Miten olisi vaikka jokin tumma sävy, kuten luumu?

t. Enni

Kommentit

 1. Huulikiillot on ihania, tuo Lumene NC:n Creamy Melon on yks mun suosikkisävyjä! Kiiltoja tulee vaan käytettyä harmillisen harvoin, vaikka omistan aika paljon :D Voisi tsempata muutenkin huulimeikkien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä huulikiilto, koska siinä on yllättävän hyvin pigmenttiä! Ja nythkän oli Evita-lehden mukaan joku värikäs tms. helmikuu, eli punaamaan huulia! :D

   Poista
 2. Aaaaa! Rakastuin Creamy Meloniin ihan täysiä! Onko se yhtä ihana huulilla kuin pakkauksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se antaa aika paljon tuota sävyä huulille, tietysti vielä mitä enemmän laittaa sitä vahvempi sävy! :) Se myös tuoksuu kivasti, ei liian voimakkaasti.

   Poista
  2. Natural Coden huulikiillot olivat Citymarketissa ystävänpäivätarjouksessa. Nyt minulla on ansiostasi ei yksi, vaan kaksi uutta huulikiiltoa. Jee! :)

   Poista
  3. Hähää vähän hyvä! Mitä värejä ostit?

   Poista
  4. Melon ja Papaya. Melon on kivempi, muttei Papaya kyllä kamalasti jää jälkeen. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös