el Toro

Löysin juuri sellaisen paidan, jossa on nuo kauan kaipaamani olkapääaukot! Meitsi on siis ihan lovena uuteen paitaan ja ostaisi vastaavan jokaisessa värissä, jos niitä vaan muita sattuisi olemaan. Musta oli ainut minkä löysin. Paita pääsi heti tänään päälleni, kun käytiin kuvailemassa härällä. 

Törmättiin siellä muuten erääseen henkilöön, joka myös oli siellä kuvaamassa. Tällä henkilöllä oli sama 7D kuin mulla + kittilinssi sen kaverina. Sain aika paljon neuvoja siitä, että miten ja millaisia muotikuvia pitäisi ottaa. Vastavaloa, ISO-arvojen ja kontrastin säätöä ja sen sellaista. No ei, oli hänellä antaa ihan hyviäkin neuvoja. Siinä vaiheessa tosin vähän hämmennyin, kun tyyppi ehdotti, että ehkä ensi kerralla laitan päälleni jotain vähän parempaa... ;)

Se varmaan luuli, että meillä oli jotkut isotkin muotikuvaukset menossa.Toi paita on kyllä täydellisyyttä... Tykkäättekö? Kuvissa näkyy myös uudet bootsit hihi! Mami käski tuoda hänelle samanlaiset. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Toi paita on kyllä tosi kiva ja noi kengät on jotain täydellistä ;___; <3

  + toi öttiäinen on inana :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kiiitos! :D Öttiäinen ihana vai inha? No molempia XD

   Poista
 2. Upeat nuo kuvaustaustat, ja upea on kyllä koko kuvattava :--) Etenkin noista kengistä tykkään älyttömästi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! :D Taustat on kyllä sellaiset, että joka kerta pakko käydä härällä kuvailemassa! :) Niin, kengät oli kyllä löytö!!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös