Vuoden asut

Tässä olisi vuoden asukuvia napattuna jokusista postauksista. Ei tämä yhtään myöhässä tule, kohtahan on jo helmikuu... Vaan koska pukeutumisinspiraatio on nyt yhtä kuin nolla, niin kelpaahan näitä katsella ja muistella.


Ärsyttää, että kuvan kuvien 1 ja 2 saappaat ovat menettäneet täysin muotonsa, eivätkä ne enää tue jalkaa. Muutaman viikon päästä suunnitelmissa onkin katsoa Dunnesin tarjonta siltä varalta, että löytäisin sieltä vaikka uudet saappaat. Enkä muutenkaan malta odottaa, että pääsen taas kiertelemään lempikauppoja. Blanco täältä tullaan, Stradivarius mulla on ikävä sun tuoksua. Mulla pyörii mielessä vaan raitatrendit (ok, ei inspis ole siis ihan nolla), mutta aion pitää kukkaron nyörit visusti kiinni aina lomaan asti.

Mutta jokoo saa fiilistellä? Malaga!


t.Enni

Kommentit

 1. :D saa fiilistellä ja samoihi kauppoihin pääsyä venaillaan täälläkin ihan hulluna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :D Tosin en tiedä, sillä eihän mulla opiskelijalla ole hirveästi varaa törsätä, mutta pitää yrittää valita järkeviä juttuja XD

   Poista
 2. ooh toi 6, 11 ja 26 kuvien asut on ihania - niin kesäsiä! tykästyin hirmuisesti kuten tohon 28 asuunki(--: sulla on ihan hirmu kivoja vaatteita. epäreilua.

  xx, Carpe fucking Diem


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voi kun muistaisi tuon välillä itsekin, kaappi tuntuu just nyt nimittäin ihan tyhjältä:D ja toi kuvan 11 pitsipaita kutistui ekassa pesussa prkl!:(

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös