Viikon kootut - Syväjäätyminen ja Clarins-kulmakarvapaletti

Hylkiöneuleella mentiin taas tänään, koska -24 asteen pakkanen aamulla vähän pakotti niin. Pieni syväjäätyminenkin ehti tapahtua koulumatkalla, vaikka olin varustautunut tekoturkishatulla, tekoturkiskaulahuivilla, toppatakilla (+hupun tekoturkiskarvareunuksella) ja hanskoilla, joissa oli myös tekotur... no ymmärrätte varmaan pointin, oli siis lämmintä päällä. Vaan ei kukaan muistanut mainita Ennille, että pue hyvä ihminen myös pitkikset farkkujen alle, tai toppahousut niiden päälle.

Ei muistanut ei, sitten jäädyttiin.


Viikon paras meikki on ihan millä tahansa mittapuulla mitattuna tässä. Clarins Eyebrow Kit Pro Palette -kulmakarvapaletilla saa tehtyä paitsi kauniit kulmakarvat, niin myös vaikka kokonaisen silmämeikin. Tällä kombolla on hintaa Suomessa komiat 50 euroa (joissain myyntipaikoissa vielä rapiat päälle), joten jos onnistun tätäkin vaan löytämään ulkomailta hieman halvemmalla (kuten muuttolainen teki), niin tervetuloa vaan meikkipussiini.

Aion vähitellen uudistaa koko meikkipussini sisällön ja yrittää valita sinne pitkäkestoisia tai riittoisia ja monikäyttöisiä meikkejä. Seuraavaksi pitäisi varmaan päättää, että minkä poskipunan ja luomivärin sitä valitsisi. Siinähän niitä olisi jo pitkäksi aikaa.
Mutta viikonloppuja!

t. Enni

Kommentit

  1. Ihanat korvikset! Terveisin korvakorujen hamstraaja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) en meinaa muistaa mistä ostin ne! Bershkasta ehkä...

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös