Tangle Teezer ja Sisley

Siskoni toivoi joululahjaksi paljon kehuttua *Tangle Teezeriä, joten pakkohan hänelle oli sellainen hankkia. Kokemusten perusteella ajattelin, että voisin itsekin testata kyseistä harjaa, sillä niin hyväksi hän sitä kehui. Olen tähän asti harjannut hiuksiani pidennysharjalla, jonka ostin aikoinaan Tampereelta Salon Jarmo Hentilä
-naapurikampaamosta. Tuo harja oli aika tyyris ja maksoi lähemmäs 30 euroa. Tosin sillä on pärjätty jo pitkään, tarkalleen ottaen yli neljä vuotta.


Pinkin harjan hankin siskolleni Hiusten Ykkönen1 -liikkeestä Järvenpäästä. Tänään haimme äitini kanssa itsellemme samaiset harjat ko. liikkeestä, mulle oranssin ja äidilleni vaaleansinisen. Tällainen räikeä väri on aika kätevä, sillä harja ei ehkä niin helposti häviä, tai ainakin sen löytää helpommin lattialla lojuvasta vaatekasasta (ei sillä, että mun asunnossa niitä olisi...). 

*Tangle Teezerimme maksoivat noin 15 euroa kappale, eli harja oli puolet halvempi kuin pidennysharjani. Jos se todella on niin hyvä kuin mitä toivon sen olevan, niin se on kyllä joka sentin arvoinen. Mun nykyinen harja näyttää jo parhaat päivänsä nähneeltä, mutta hyvin se silti toimii. Katsotaan päihittääkö Teezer kalliimman yksilön, ja palataan tähän sitten, kun olen päässyt kunnolla testaamaan harjaa.


Siskon lahjomisesta lainaamiseen. Vähänkö olen ihana, kun luovutin Sisleyn paitani baarilainaan pikkusiskolle. Mä vaan toivon, että paita tulee takaisin yhtä puhtaana, sillä en ole vielä itse pitänyt paitaa kertaakaan! Sormet ristissä... ;)t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

 1. Mä ostin tangle teezerin viime viikolla ja ihastuin siihen! Kyllä mä tiesin että se on hyvä, kun sitä on niin monessa paikassa kehuttu, mutta yllätyin silti tosi positiivisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no sama täällä, ei mun pidennysharjakaan huono ole, mutta yllättävän hyvältä, ellei paremmalta tämä halvempikin tuntuu! Ei ehkä revi niin paljon hiuksia!

   Poista
 2. onpa nätti paita ja hyvä alennus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä todellinen löytö!

   Poista
 3. Teezer on loistava! En voi muutakuin kehua, vähensi sähköisyyttä ja avasi takut hellästi. Omani ostin Stockalta, maksoi muistaakseni 15e:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sähkösyyden vähentäminen oli muuten juttu johon törmäsin tänään ja siis mikä ero verrattuna vanhaan harjaan! En vaan ymmärrä, että miten ihmeessä muovinen harja voi vähentää sähköisyyttä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös