Photari ja paljon muuta ilmaiseksi!

No nyt sen Photarin saa ilmaiseksi, tai saa ainakin mahdollisesti!  

Te rakkaat lukijani olette aika ajoin kyselleet, että mistä voi saada Photoshopin ja tässä teille vastaus: TÄÄLTÄ (ehkä). EDIT: LINKKI POISTETTU 2016. EI SAA ENÄÄ LADATTUA! Ehkä siksi, että tässäkin on rajoituksensa. Se ei välttämättä toimi uudemmilla käyttöjärjestelmillä, mutta ainakin Vistalla ja Windows 8:lla toimii, ja lisäksi sinun tulee vielä kirjautua sisään Adobe-tunnuksellaWindows 7 -käyttöjärjestelmällä asentamista en ole vielä testannut (enkä Macilla asentamista), joten mua saa infota, mikäli joku saa / ei saa sitä toimimaan. Samaten voitte infota mua siitä, onnistuuko tunnuksen luominen, sillä mulla oli sellainen jo ennestään.

Asensin tuotteet yksitellen, eli en asentanut koko pakettia. Tällä hetkellä asennan Premiere Pro 2.0 -editointiohjelmaa (jes, ei enää ikinä Movie Makeria) ja Photaria ehdin jo tätä postausta tehdessäni testata.  

Miksi se sitten on ilmainen? Sekaannuksesta voitte lukea mm. täältä.Lataa tiedostot täältä


Sen verran haluaisin vielä sanoa, että mielestäni on ihan sama, mikäli  käytössä ei olisikaan aina uusinta versiota esim. Photoshopista. Peruskäytössä nimittäin kukaan amatööri (eikä moni ammattilainenkaan = minä khöhöm) ei edes tarvitse kaikkia uusimpien versioiden hienouksia, eli sikäli ei ole mitään väliä minkä version omistaa. 

Olen testannut läpi Elements 2.0, Photoshop 7.0, CS2, CS3, CS4, CS5 ja CS6 -versiot ja pääasia on suurin piirtein se, että kunhan tasot ja ctrl + shift + L toimivat, niin kuka tahansa saa kuvilleen tehtyä ihan mitä vain. Ja haastavampaakin muokkausta voi ihan hyvin toteuttaa, jos vaan osaa kiertotiet. Vai huomaatteko ikinä mun blogikuvista, että minkä postauksen kuvat on tehty milläkin versioilla?

Välillä blogikuvat on tehty vuonna 2002 julkaistulla versiolla ja välillä koulussa toiseksi uusimmalla, ja välillä joltain niiden väliltä (nyt meni kieli solmuun). Ihanaa luksusta on tosin se, mikäli Actions ja Curves -työkalut toimivat. Ja arvatkaa mitä? Ne toimivat tässä CS2 -versiossa!

Taitoa on osata työskennellä vanhoillakin työkaluilla. 
(Enni K, Ennin kengissä, 29.1.2013.) 

Ps.


t. Enni

Kommentit

 1. Onko toi vaan mahollista asentaa windowsille? Itellä käytössä on mac...

  VastaaPoista
 2. ihanaaaaa kiitos paljon tästä tiedosta! itelläni windows7 ja hyvin pelittää :-)

  VastaaPoista
 3. Kun tuota Premiere Pro 2.0 yrittää asentaa niin se kysyy serial numberia, mistähän sen saisi tietoon vai saako mistään...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä samalla sivulla se lukee kuin miltä asennusohjelma löytyy. Huom. Tää premiere on jo aika vanha, ei tue .mov - tiedostomuotoa!!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös