Mustaa pitsiä

Kävin eilen yökyläilemässä samaisessa paikassa, jossa järkkärini ja kaukolaukaisin majailevat. Uhrasin noin viisi minuuttia pakkasessa saadakseni jotain materiaalia blogiin ja tässä sitä nyt on. Lavastin myös viimeiseen kuvaan eilisen vaatteita ja Cocon!Tämä paita on yksi joulunjälkeinen aleostos (KappAhl). Vaikka siinä on hieman liian isot hihat, en aio vielä ommella niitä pienemmiksi, sillä ihan varmasti nuo puuvillaosiot kutistuvat pesussa. :( Mikä siinä on, että aina lempparit kutistuvat??Nauttikaahan kauniista ja aurinkoisesta pakkaspäivästä, tää tyttö lähtee nyt jumppaan!

t. Enni

Ps. Bloggarit hoi, kiinnostiko teitä Buzzador?

Kommentit

  1. Äh, jumppaan ! Eiiii ! Oli virhe tullaa kurkkaamaan sun blogiin :D Mä just tein kamalan pohdinnan jälkeen päätöksen että tänään on liikuntavapaa päivä ja vähän jäi kaivelemaan mieltä se että olisko kuitenkin pitänyt. Mun periaate kun on en että koskaan ei saa jättää välistä, muuten tulee tapa siitä. Nyt on vaan jotenkin niin väsy ettei jaksa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän niitä välipäiviä pitää olla, että ehtii palautua! :) Oli mullakin eilinen lepopäivä, joten tänään piti mennä, jotta tulee käytettyä liikuntapalveluita koko rahan edestä! :D Jos oikeasti väsyttää, niin on se nyt ihan sallittua höllätä välillä (joku ei ehkä ole tätä mieltä, mutta mä olen), huomenna on kuitenkin uusi päivä! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös