Lumian testausta

Yritin nyt toteuttaa postauksen joululahjaksi saadulla Lumia 800:lla, mutta enpä sitten osannutkaan ladata kuvia tätä kautta (enkä tietenkään jaksanut tutustua aiheeseen sen enempää). Niinpä heitin kuvat koneelle PhotoBeamerin avulla ja lisäsin ne jälkeenpäin. Muuten olen ollut tyytyväinen tähän puhelimeen, mitä nyt automaattinen tekstinsyöttö välillä elää ihan omaa elämäänsä...

Nämä kuvat saavat nyt toimia kuvituskuvina, koska tässä on suurinpiirtein koko viimeaikainen kuvasaldoni. Sushikuvakin on jo parin viikon takaa ja oli ihan pakko ikuistaa annos, koska tosiaan söin nuo! Nälkäisenä sushi maistuu mulle, mutta muutaman palan jälkeen se alkaa jo tökkiä - kasvisversionakin. Outo juttu, koska en yleensä ole yhtään nirso.
Olen muuten testaillut meikkivoiteita ja kaikessa piheydessäni alan kallistua Maybelline Dream Matte Mousse:n kannalle. Sitä kuulemma saa (tai ainakin sai) noin kuudella (!) eurolla Espanjasta paikallisesta marketista, ja seuraavalla lomalla voisin sitä sieltä ostaa. Ei siis kovin paha hinta siitä, että se on yllättävän peittävää ja sävyjä löytyy myös vaaleahipiäisille. Pitkäkestoisuudesta en tosin osaa sanoa vielä mitään. Kertokaa toki, jos tulee tuosta meikkivoiteesta jotain mieleen!

t. Enni

Kommentit

 1. sen sanojen korjauksen saa otettua lumiasta pois päältä jos haluaa:-) en tiiä haluuks ottaa tai tiesitkö, mut täs kuitenki et mite saa!

  asetukset > näppäimistö > kirjoitusasetukset (heti otsikon alla) > näppäimistön kieli (näppäimistö: englanti, suomi) > ota raksi pois ''korjaa kirjoitusvirheet''

  xx, Carpe fucking Diem


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, säästin vaivan etsimiseltä :)

   Poista
 2. Oon käyttänyt Dream Matte Moussea luullakseni vuodesta 2003 tai 2004. Peukku valinnallesi, siis! En ole koskaan ostanut sitä Suomesta täysihintaisena, vaan nimenomaan ulkomailta. Jos en ole sattunut muistamaan sitä reissatessani, apu ei ole ollut kaukana: Anttiloissa ja Citymarketeissa se on aika usein -40 % tarjouksessa. Kannattaa siis seurata.

  Kun aloitin sen käytön lukioikäisenä, mulla oli mielestäni hurjan kirjava iho ja pahoja iho-ongelmia. Todellisuudessa suuri osa niistä on varmasti ollut kuvitelmaa, mutta tuo meikkivoide sai kaiken luulottelukirjavuuden piiloon ja teinin tyytyväiseksi. Mikään muu meikkivoide ei ole koskaan peittänyt niin hyvin kuin tämä. Osasyynä siihen on se, että minullakin on hyvin vaalea iho, ja useat meikkivoiteet karsiutuvat ihan väärien sävyjen perusteella. Ja niin: kestävyydeltään tämä on myös huippuluokkaa. Päivisin ei tarvitse uhrata meikkipohjalle ajatustakaan.

  Kuten sanottu, ainoa ongelma moussen kanssa on se, ettei se toimi kuivalla iholla. Näin talvisaikaan usein käytänkin sitä peitevoiteen tavoin ja lotraan muulle iholle vähän kosteuttavampaa tököttiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä hyvältä! Testasin sitä viime viikonloppuna ja se levittyi ihan hyvin, toki nenä jäi vähän kuivaksi:) värejä pitää vielä miettiä, koska testaamani näytti yllättävänkin vaalealta iholla, vaan ei purkissa!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös