L'Oreal Lumi Magique vs. Dream Matte Mousse

Samja suositteli mulle reilu viikko sitten postaamaani meikkivoide-postaukseen L'Oreal Lumi Magique
-meikkivoidetta. Sattuipa juuri sopivasti, sillä Olivia-lehden mukana tuli tuon meikkivoiteen testeri ja päädyin kokeilemaan sitä. 


Väri oli iholleni vähän liian keltainen, mutta testasin sitä silti. Ei se huonoa ollut, mutta toisaalta lopputuloksesta tuli vähän samanlainen vaikutelma kuin mistä tahansa muustakin meikkivoiteesta. Tämä meikkivoide tosin on hohtavaa, mutta loppupuuteroinnin jälkeen tuote ei eronnut minkään muun jo testaamani meikkivoiteen ulkonäöstä ja tuntumasta, sillä tästäkin tuli aika matta (ja nenänpää oli ihan kuiva). Tämän meikkivoiteen peittävyys oli aika normaali, mutta toisaalta eihän sen tarkoitus olekaan peittää tummia silmänalusia ja pieniä näppyjä. Näitä varten pitäisi omistaa joku hyvä peitevoide...

En ainakaan vielä hihku innostuksesta, joten jatkan testaamista siihen asti, kunnes testeri loppuu.Viime viikonloppuna taas testasin Dream Matte Mousse -meikkipohjaa, joka toimi mielestäni ihan yhtä hyvin. Se on ehkä hieman peittävämpää, mutta se taas ei jämähdä ihoon yhtä hyvin kuin nestemäiset meikit. Tuntuu, että tästä moussesta irtoaa vaatteisiin vähän enemmän tavaraa, mutta ehkä senkin välttää pienellä puuteroinnilla. Ottaen huomioon kuitenkin tuotteiden hintaeron, kallistun tällä hetkellä vähän enemmän moussen puolelle.

Etsintä jatkuu...

t. Enni


Kommentit

  1. Hei oletko koskaan ajatellut että mousse tuote on vaahdotettu ? Itse tuotetta on siis vähemmän. Sama juttu kuin kerman ja kermavaahdon kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinaat siis sitä, että se on suhteessa kalliimpaa? Riittoisuus on nähdäkseni kyllä ollut ihan yhtä hyvä kuin nestemäisissä. Nestemäinen pullo kestää mulla ehkä max 3kk, äitini ei ole saanut mousseaan kulutettua vähäisellä käytöllä edes vuoden aikana, eli ehkä se sen 3kk kestää kuitenkin :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös