Hennesin tilaus

Laitoin juuri uuden H&M- tilauksen menemään. Oikeastaan pari juttua olivat heräteostoksia, sillä olen kytännyt vaan tuota korua, mutta minimitilauksen (7 e) takia ostoskori "piti" täyttää muillakin tuotteilla. Niinpä laitoin tilaukseen myös yhdet farkut ja halvan college-puseron. Jos farkut tai pusero eivät sovi, on varmaan ihan sallittua jättää itselleni pelkkä koru ja palauttaa muut tuotteet.

Sellainen vinkki vielä, että syötin tilauksen yhteydessä alennuskoodin 1304, jolla sai loppusummasta viisi euroa pois, eli toimituksen sai tavallaan ilmaiseksi.

Pusero: 4,95 e

 MMM-kaulakoru: 5 e

Farkut: 20 e
En ole ikinä ostanut Hennesiltä farkkuja, joten nuo vähän mietityttävät. Toisaalta on mukavampaa sovittaa näitä kotona, eikä sitä ikinä tiedä sopivatko ne, ennen kuin kokeilee.

t. Enni

Kommentit

 1. H&M:n housut on yllättävän isokokoisia, käytän normaalisti housuissa kokoa 36 tai S, H&M:llä pitää ottaa koon pienemmät.. En tiedä onko farkuissa sama "ongelma"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin saman kesällä ostaessani chinoja, meni koon pienemmät jalkaan. Farkkuja tosin joskus olen muistaakseni kokeillut, mutta en muista niiden kokoluokitusta yhtään. Nuo olivat tuumakoossa ja lahkeenpituudessa sellaiset, jotka 95% kaappini farkuista ovat, mutta esim Cubuksen farkuista menee usein koon pienempi... No nähtäväksi jää, mutta ei haittaa, vaikka joutuisinkin ne palauttamaan.

   Poista
 2. Tosi kiva tuo College, mä tykkään just tuon mallisista rennomista paidoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här! Toivottavasti koko on oikea... :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös