Haaste: Totuus päivän asuista

Montakohan kertaa olen kuullut bf:n sanovan, että susta pitäisi ottaa nyt kuva blogiin, jotta lukijat näkisivät totuuden "päivän asuista". Tällaisessa tilanteessa olen yleensä pukeutunut mun upeaakin upeampaan potkupukuuni. Tästäpä keksin toteuttaa haasteen, joten tässä minä nyt olen kotiasuineni. Haastan teidät muutkin jakamaan oman totuutenne päivän asuista!

Mulla on kaksi kotiasua; Äitini Cubuksesta hankkima pyjamasetti, joka lähtee Riihimäelle kotiasuksi, ja Stadiumin potkupuku, joka toimii kotiasunani Järvenpäässä.Haastan ainakin seuraavat blogit paljastamaan omat kotiasunsa, mutta myös kaikki muut halukkaat voivat osallistua tähän!


t. Enni

Kommentit

 1. Hehe, onpas tosiaan hauska haaste! ^^ Pitääpä tarttua tähän, kaikessa epäsiisteydessänikin :D

  VastaaPoista
 2. Hei täähän on kiva!!! :) teen tän tässä joku päivä hihi kiitos :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, ei mitään! Odotan innolla teidän kaikkien vastauksia! :D

   Poista
 3. Hih, tää on kiva:) Ehdottomasti teen jossain vaiheessa postausta:))

  VastaaPoista
 4. Haha, mun on ehkä pakko toteuttaa tää kans, vaikka et mua haastanutkaan :D Paitsi että... iso osa mun kotiasuista on ehkä liiankin paljastavia :D Mut niistä kotiasuista vois ottaa kuvaa, joissa on sen verran vaatetta päällä että kriittiset paikat on piilossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Hahaaa millasia kotiasuja (pitsikorsetteja) sulla oikeen on? ;DD Joo totta kai tee ihmeessä!

   Poista
  2. No mun kotiasut on luokkaa alasti, alushousut tai alushousut ja toppi, etenkin kesällä. Näin talvella onneksi tulee pidettyä vähän enemmänkin vaatetta päällä :D

   Poista
  3. XD Hahah! Joo no kato nyt on hyvä aika vuodesta toteuttaa tää ;D

   Poista
 5. Voih mulla on myös potkupuku aina kovassa käytössä :D Mutta mä vastaan tähän haasteeseen, viimeistään maanantaina kun taas palailen kotiin kuvailemaan ihanaa olo-potkupukuani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä! Noi potkupuvut on kyllä ihania XD

   Poista
 6. Kiitti haasteesta, pitää kyllä tehä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös