Vuoden 2012 parhaat ja pahimmat

Tsiisös näitä kuvia tulikin paljon, enkä oikein pysynyt yksi kuva per kuukausi -rajoituksessani. Vaan tässä olisi nyt vuoden 2012 parhaat ja pahimmat. Mahtava vuosi oli, sain viettää paljon aikaa ulkomailla ja lomailla yleensäkin, minkä lisäksi pääsin vielä työharjoitteluun ja sain viettää perhejoulun pitkästä aikaa.

Tammikuu

Tamminkuun 1. päivänä matkustin siskoni kanssa Espanjaan ja vietin siellä kaksi viikkoa. Kävin myös Afrikan puolella ensimmäistä kertaa ja vietin päivän Marokossa. Kun tulin kotiin pari viikkoa myöhemmin, oli pieni Sulo-chinchilla syntynyt.


Helmikuu

Opettelin tekemään cinemagraph-valokuvia ja löysin itselleni silmälasit ties kuinka monen vuoden etsintöjen jälkeen. Vietin aikaa myös Tampereella.

Maaliskuu

Maaliskuussa unelmoin pitsipaidoista ja luin lomallani viimeisiin matematiikan ja fysiikan tentteihin. Läpi menivät, luojan kiitos.
Huhtikuu

Keväällä löysin maailman kauneimman paidan. Olin myös muuttoapuna, kun Tampereen asunnon kamoja laitettiin kasaan.
Tässä kuussa myös myin pikkuisen Suloni ja tienasin hurjasti rahaa kirppiskamoilla. Myin siis lähes koko omaisuuteni. Mitähän Sulolle muuten mahtaa nykyään kuulua..?
Toukokuu

Toukokuussa ostin toiset Minna Parikan kengät ja kävin Tampereella viimeistä kertaa. Kevät oli tulossa, kirsikkapuut kukkivat ja kuulin, että siskoni oli ottanut itselleen koiran.


Kesäkuu

Toukokuun viimeinen päivä nokka kaarsi kohti Espanjaa taas kerran. Vietin siellä reilut kolme viikkoa, jonka jälkeen reissasin Euroopan läpi kotiin heinäkuun alussa.Tähän kuukauteen sisältyi mm. Thorin tuhotyöt, eli se rikkoi mun uudet silmälasit...

Kotimatkalla ostin Saksasta Ingolstadt Village -outletista MICHAEL Michael Korsin laukun hyvällä alennuksella. Lähes samanlaista, mutta pienempää ja vetoketjutonta, laukkua myydään Stockmannilla yli 240 eurolla. Tämä kustansi vähän yli sata euroa.Heinäkuu

Aloitin hiustenkasvatusprojektin uudestaan ja suoritin työharjoittelua saavuttuani kotiin. Heinäkuun lopulla blogistani tehtiin juttu Hyvinkään ja Riihimäen paikallislehteen Aamupostiin.

Vapise Thor, hankin itselleni uudet silmälasit hajonneiden tilalle!Elokuu

Myin taas tavaraa kirppiksellä ja ompelin itselleni kaksi paitaa.
Syyskuu

Syyskuussa värjäsin hetkeksi itselleni pinkit hiukset. Pääsin myös viimeisiä kertoja käymään ystäväni mökillä saunomassa ja paistamassa makkaraa. Illat alkoivat olla jo aika pimeitä.Lokakuu

Kävin pitkästä aikaa Tallinnassa parin päivän minilomalla ja löysin sieltä uuden lempparikaupan. Majoituimme Tallink Spa & Conference -hotelliin.Väsäsin itselleni myös uuden portfolion.Marraskuu

Vuosi sitten haaveilin vielä tästä laukusta, mutta tänä vuonna unelmani kävi toteen. Päätimme yhdessä äitini kanssa ostaa tämän Chanel Single Flap Bagin itsellemme.


Kävin myös pitkästä aikaa Tampereella ja söin parasta minijuustokakkua nam! Ja täytin vuosia...
Joulukuu

Joululahjaksi sain uuden puhelimen. Olen kärvistellyt vanhoilla puhelimilla jo monta vuotta, joten tämä oli todella ihana yllätys. Sain myös siskoni ja Thor-koiran Suomeen jouluksi.

Hiustenkasvatus jatkuu hyvällä menestyksellä, vaikka aika paljon ne ovat jo kesästä ehtineetkin kasvaa.

Ja tämän lisäksi blogini pääsi mukaan Indiedays Inspiration -yhteisöön.


Taas on yksi ihana vuosi takana, parempi kuin edellinen. Näitä kuvia katsoessa tulee taas ikävä ulkomaille, mutta onneksi uuteen reissuun ei ole enää kauaa aikaa. Nyt saan kuitenkin vielä lomailla viikon ja sitten olisi aika palata takaisin arkeen.

Hyvää Uutta Vuotta 2013 lukijoilleni!

t. Enni

Kommentit

Lue myös