Tyylikkäitä kuvia ja Päivän asu

Luin vähän aika sitten Heijastuspinta-blogista CameraBag 2 -ohjelmasta, jota oli ihan pakko testata postauksen kuvien innoittamana. Voi vitsit olen kiitollinen tuosta postauksesta, sillä löysin taas järjettömän siistin (ja nopean) tavan muokata kuvia!

Omistan aika vanhan Photoshopin, mutta olen tottunut työskentelemään uudemmilla versioilla, jotka nopeuttavat muokkaamista paljon. Esim. actionsit ja muut kivat jutut eivät onnistu omalla versiollani, mutta tällä CameraBag 2 -ohjelmalla sain haluamani toiminnon ihan hetkessä. Olen niin vakuuttunut ohjelmasta, että trial-version umpeuduttua aion varmasti ostaa lisenssin.


Joka tapauksessa eilen itsenäisyyspäivänä oli sopiva sää kuvata ulkona päivän asu ja antaa Cocolle lumipesu. ;) Mukaan lisäsin myös pari kuvaa alkuviikolta eri asusta, kun yritin -20 asteen pakkasessa kuvata videota. Materiaalia tuli sen verran vähän, että kerrytän sitä vielä lisää ennen editointia.Olin muuten tänään ja viime keskiviikkona TÖISSÄ (uhosin pari kuukautta sitten meneväni vaikka puhelinmyyjäksi,  mutta onneksi sainkin alakohtaista keikkaa nyt). Tänään siis koostin erään nettisivun sisällön teksteineen ja kuvineen. Pari päivää sitten kävin Helsingissä palaverissa, koska aion suunnitella erään yrityksen verkkosivuille graafisen ulkoasun. Kuinka hienoa onkaan tehdä alakohtaisia hommia? Olisipa näitä aina tarjolla.

Miltäs muuten sivujakaus näyttää?

t. Enni

Kommentit

 1. Onnea töistä :) Kyllä sitä osaavalle varmasti löytyy lisääkin.

  VastaaPoista
 2. Oman alan hommat on kyllä aina jees! :) Ja tosiaan, hyvältä näyttää hiukset, mietinkin miten näytit jotenkin erilaiseltä näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo on kyllä! Kiitos, kyllä se vähän ilmettä muutti ja näytti ihan kivalta, mutta sitten toisesta suunnasta näytti ehkä vähän liian oudoltaXD

   Poista
 3. Onnea töistä, mahtava juttu! ^^

  Ja jee ihania kuvia ja ihania muokkauksia! :) Noita säätöyhdistelmiähän voi sitten myös tallentaa itselleen samaan tapaan kuin ladata sieltä nettisivuilta niitä "efektejä". :) CameraBagin Facebook-sivuilla myös järkätään "haasteita", joissa tavoitellaan jotakin tiettyä lookkia tai sovelletaan jotakin tarjottua efektiä omiin kuviin, sieltäkin voi bongailla ideoita. :)

  Ainoo mitä CameraBagiin kaipaisin ois ihan perusterävöitys, semmoset joutuu edelleen juoksettaan jossain toisessa ohjelmassa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos vaan sulle tästä vinkistä!

   Aijaa, kiva tietää! En edes tajunnut, että niitä voi tallentaa, lämäsin aina vaan tilalle uuden kuvan, niin tuli samoilla asetuksilla, joita sitten aina vähän kuvasta riippuen muokkasin.

   Joo niin huomasin, mäkin ensin photarissa ikään kuin valmistelin noi kuvat tätä bagia varten. Ikä ja terveys menis tosin tällä mun vanhalla Elementsillä muokata kuvia ihan noin paljon. Varsinkin kun juuri loppui CS6:n trial! ;D

   VastaaPoista

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös