Talvessa kivointa ei ole...

...sähköiset hiukset ratrzatzratz! Miten voisin vielä maksimoida vahingot? Testaanpa laittaa vähän kuivashampoota ja harjaanpa sen pois. Ai että, kyllä on sähköä ilmassa...

No, jotta välttyy tältä ikävältä hiusten naamaan liimautumiselta, niin laitetaan sitten hiukset kiinniPuolen minuutin nurinkurinen ponnari by Enni, pelastit päiväni!

t. Enni

Kommentit

 1. Sähköiset hiukset, ah! :) Siihen vielä sähköiset vaatteet niin johan näytän kävelevältä villakoiralta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha no joo. Hyi että vihaan sitä rätinää ja liimautuvia hiuksia! :D

   Poista
 2. mitä teet kuvillesi muokkauksen lopuksi, että niist tulee niin kirkkaita, omissa kuvissa näkyy rakeisuutta jonkin verran ei näytä niin 'kiiltäviltä'. olis kiva saada tietää miten tehä kuvissa paremman näkösiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokatessa säädän kontrasteja yms., mutta jos kuva valmiiksi jo kohisee, niin sitä voi yrittää poistaa esim. Smart Blur -filterillä!Mutta jos tarkoitit kohinaa, niin kuvaa mahdollisimman pienellä ISO-arvolla ja käytä paljon valoa, niin kuvat eivät ole niin "rakeisia".

   Esim. näissä kuvissa mulla oli ISO-arvona 320, joka on aika vähän mun kamerassa. Lisäksi mun objektiivi on ihan ok valovoimainen, joten mun kamerasetillä voi kuvata pienemmillä ISO-arvoilla kuin esim. pokkareilla pokkarilla. Erot voivat johtua tuosta!

   Eli valot päälle ja pieni ISO-arvo!

   Poista
  2. Ainiin. Ja muokkaan curves-työkalulla kuvia.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös