Pakkasit kaikki muut paitsi nuudelit / Flightradar24


Sellaista sattuu, ei voi moittia. Lähtökiireissä jotain aina unohtuu ja tällä kertaa se oli mun nuudelit. :) On täällä kyllä ihan tarpeeksi syömistä jo ennestään ja tärkeintä on kuitenkin saada matkalaiset kotiin.

Tiedättekö muuten mikä on ehkä kätevin tapa seurata saapuvia lentoja? Flightradar24.com! Olen seurannut monien lentojen kohdalla tutkasta, missä saapuva kone milloinkin on ja mihin aikaan se oikeasti saapuu lentokentälle. Ei tarvitse arvuutella onko kone 15 vai 60 minuuttia myöhässä, tai ottaako kone aikatauluaan kiinni, sillä tutka kertoo kaiken. Helsinki-Vantaan lentokenttää klikkaamalla saa selville saapuvat lennot ja tarkat ajat (näyttää UTC-aikaa).Itse lennon seuraaminen kartalla se vasta kivaa kuitenkin on!

t. Enni

Ps. Mikä ihme bugi tässä bloggerin Justify-muotoilussa (tasaa) oikein on ? Alimman kuvan jälkeen ei millään meinaa voida kirjoittaa tekstiä siten, että se tasaa sen oikein koko palstan levyiseksi. Joko siitä tulee linkki, lause alkaa viimeisen kuvan perästä, tai teksti on keskittynyt jotenkin oudosti. Edes html-puolelle kirjoittaminen ei tehoa. Montakohan minuuttia tappelin tämänkin tekstin kanssa...

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös