Pakkasit meikit, ketjut ja ...nuudelit


Eräs lukija toivoi mua valottamaan hieman meikkipussini sisältöä. Mitään sen mullistavampaa sieltä ei juuri löydy, koska ostan aina halvinta (H&M) tai pitkäkestoisinta, ja kokeilen harvoin uusia juttuja. Pitäisi varmaan vaihdella meikkejä useamminkin, niin ei aina näyttäisi ihan samalta. Meikit näkyvät postauksessa vähän alempana.

Havaitsin kuitenkin tänään aamulla jotain kivaa. Mun hiukset näyttivät saaneen elinvoimansa takaisin, koska ne kiilsivät aamulla, kun tein niihin kiharat! Ennen mun hiukset näyttivät kiharrettuina yhdeltä isolta kuivalta hamppukasalta, joten siihen nähden ne ovat ihan huippukunnossa. Tosin olenkin nyt viime aikoina lätrännyt hoitoaineen kanssa oikein urakalla, koska sähköiset hiukset ovat niin iljettävän tuntuiset.

Ennen kihartamista suihkutin hiuksiini myös paljon lämpösuojaa ja sen lisäksi laitoin muotovaahtoa. Ehkä se vaahtokin osakseen auttoi kiiltoon.Jakku: Vero Moda

Pusero : Blanco

Korvakorut: Gina Tricot


Kävin tänään ystäväni suosittelemana Hyvinkään Willassa syömässä Royal Mekong - ravintolassa. Annos oli iso ja huuh tulinen, nam! Tähän enmuistanimeä -annokseen kuului oikeasti riisiä, mutta sain vaihdettua sen pienellä lisämaksulla nuudeliin. Kuten tiedätte, me loves nuudeli! 

Ja se oli niin hyvää, vähintäänkin Suomen parasta nuudelia ja toiseksi parasta koko maailmassa, sitten Fuengirolan Mr. Noodlesin.

Näin päästäänkin vaihtamaan aihetta epäluontevasti nuudeleista meikkeihin. Tässä ne siis nyt olisivat. Ripsivärin ostin juuri uuden, vanha on jo kohta roskiskamaa. Muuten meikkipussin sisältö on hyvin H&M-painotteinen, mukaan lukien pari Rimmelin, Lumenen ja L'orealin tuotetta. Tosin Joe Blascon Blue Neutralizer -peiteainetta mulla on kaksikin kappaletta, koska luulin hävittäneeni aiemmin ostamani. Nyt toista käyttää kuitenkin mami.

Mitä mun kabukille on tapahtunut?!

Tällaista löysin toisesta vanhasta varameikkipussistani, eli näitä en enää käytä. Ne olivat hätävarameikkejä reissatessani kolmen eri paikkakunnan väliä viime vuonna. Ripsivärit ja voiteet joutavat varmaankin jo roskiin, mutta muuten ripset, kynsilakka ja luomivärit ovat vielä lähes uusia.Tiedättekö muuten mitä? Mulla alkoi nyt joululoma!

Ps. Otsikkoon viitaten, se ei ollut mikään vitsi. Sisko pakkaa mulle nuudelit mukaan tullessaan tänne sunnuntaina... ;)

t. Enni

Kommentit

Lue myös