Ode To The Pörröhattu

Hehe meinasin nimetä postauksen "Russian lady", mutta se olisi saattanut johdattaa blogiini hieman vääränlaista porukkaa... Nimim. no_vaimomatskua_for_u.

Olen viime aikoina käyttänyt paljon orjasalamaa tuon ainaisen pimeyden takia. Olen vasta nyt tutustunut paremmin tähän langattomaan mahdollisuuteen väläytellä ulkoista salamaa ja käyttää siinä samalla apuna kameran omaa salamaa. En ole koskaan opetellut studiokuvausta tai valoja, enkä ole ihan varma miltä kaiken pitäisi näyttää, mutta se ei tässä ollutkaan ideana. Tiedän kuitenkin mahdollisuudesta käyttää epäsuoraa valoa ja sitä testasin nyt. Tällä kertaa laitoin siis orjasalaman ikkunalaudalle heijastamaan valoa katon kautta.

Lopputulos: Siistejä lumiefektikuvia! :) Toki testasimme ottaa kuvia myös pehmeämmällä valolla, mutta näiden jälkeen ne tuntuivat vähän latteilta.Kiitos bf kuvista. Loppuun voisin kertoa vielä yhden jutun liittyen tuohon ihanaan ja lämpimään tekoturkishattuuni. Ihan joka kerta, kun laitan sen päähäni, mielessäni alkaa soida eräs tietty Basement Jaxx:in biisi...


Varmaan ymmärrätte.

t. Enni

Kommentit

  1. Ihana hattu! Tarviin kans tollasee viimeistään kun lähden Lappiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi on oikeesti tosi lämmin!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös