Kärsivällisyyttä


Katsotaan saanko sittenkään sitä hiusjuttua aikaiseksi tänään. Ihan ensimmäiseksi voisin taas muistuttaa itseäni, että editointi vaati kunnon työkalut, eli tehoa koneelta. Olin alussa optimistinen, sillä editoin tällä kertaa Pinnacle Studio -ohjelmalla, mutta eihän mun käytössä olevassa koneessa riittäneet tehot, saati mun hermot, uuden ohjelman opetteluun. Ja mä olen vielä maailman kärsivällisin ihminen tietokoneiden kanssa. Esim. sillä aikaa, kun sininen pyörivä latausikoni pörräsi näytöllä keittelin teetä. Niin.

Tällaista sieltä kuitenkin olisi tulossa. Lohdutetaan teitä nyt kuitenkin vanhalla päivän asujen videolla, josta editoin uuden version koulussa. Premiere rules.
Pieni versio, ettei vie liikaa tilaa

Tein muuten ensimmäistä kertaa ikinä bataattilaatikkoa jouluksi ja vielä oikein pitkän kaavan mukaan. Puolen tunnin siivilöinnin jälkeen olin aika kypsä koko hommaan, mutta kyllähän tuo uunista leijaileva jouluinen tuoksu teki siitä sen arvoista. Olen kärsivällinen ihminen, olen...

t. Enni

Ps. Jos joululahja vielä puuttuu äiteeltä, siskolta, ystävältä, tai vaikka itseltä, niin vilkaisepa tämä lahjaidea: Olivia-lehden tilaus ja Minna Parikan Oh My Dear -kukkaro!

Kommentit

Lue myös