Joululahjat

Sain kaiken mitä toivoin, ja paljon muutakin. Hulluinta oli avata lahjapaketista uusi puhelin, sillä olin suunnitellut ostavani sen jossain vaiheessa itse. Olen niin kiitollinen lahjoista. Nyt on taas teevarastot täynnä, paljon uutta lukemista ja uutta kosmetiikkaa. 


Olen haaveillut isommasta muistikortista siitä lähtien, kun hankin uuden kamerani, eli kauan! Sen lisäksi mulla on ollut tapana ottaa tiedostoistani aina varmuuskopioita, joten tarvitsen myös ulkoisia kovalevyjä. Edelliset olivatkin jo täynnä. 


Siskon lahjat olivat Espanjasta, missä kosmetiikka on niin paljon halvempaa. Ted Bakerin iltalaukku näkyikin jo lahjatoiveissani! ;)


Ja se puhelin! Katsotaan, opinko jossain vaiheessa päivittämään blogini tämän kautta. Näiden lisäksi sain yhteisenä lahjana elokuvalippuja ja lahjakortin Stockmannille.

Huh, olen niin kiitollinen kaikista lahjoista, että vähän jopa harmittaa se aattoaamun pienoinen romahdus, kun tuli yhtäkkiä tehtäväksi sata asiaa kerralla. Puhelin soi samaan aikaan, kun pestiin siskon kanssa koiria ja sitten Thor vielä peruutti muhun läpimärkänä. Sen jälkeen yritin kuivata Thoria ja Cocoa samalla, kun Thor hyppi Cocon päälle. Siinä kiireessä yritin vielä pukea Cocolle bodya, ettei tule vahinkopentuja (lol?) ja kaikki tämä vielä korkkarit jalassa! Sitten pikaisesti ulos autolle, mutta kas mikäs tää lumimäärä on?! Tiukka U-käännös sisälle ja kenkien vaihto. Sen lisäksi oltiin jo valmiiksi myöhässä, vaikka aloitinkin aamun herätyskellolla.

Ensi jouluna täytyy välttää kyllä ihan aamuiset menot, eikä missään nimessä saa laittaa herätyskelloa soimaan! Onneksi aattoilta sujui kuitenkin paljon leppoisammin. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Vip ihmisiä on superhyvä. Siitä on jo aikaa kun olen sen lukenut, joten voisinkin ottaa sen reissuun mukaan. Ainut vain että olen hukanut sen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lukiessani itse asiassa tajusin, että olen joskus lukenut tämän! :D Mutta en kyllä muistanut edes loppuratkaisua, joten ihan oli jonnekin unohtunut kirjan pääjuoni. Mutta hyvä se oli! Samaten tuo Chateau, vika kappale menossa :)

   Poista
 2. Jos opit tekemään päivityksiä Lumialla niin tee siitä postaus :) Mulla on ollut ainakin hieman vaikeuksia sen kanssa ...tosin kaikki elektronisetlaitteet tuntuu olevan aina mua vastaa että ei sen puoleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Yritän jossain vaiheessa repiä aikaa tuohon tutkimiseen XD

   Poista
 3. Hei minä myös sain samaisen puhelin joululahjaksi. Oikein näppärä ja kamera on todella hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva! Olen kyllä tykännyt kans. Mulla on aina ennen ollut puhelimet surkeilla kameroilla, joten tää on huima parannus niihin XD

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös