Joulukalenterin 8. luukku

Joulukalenteriin olen koonnut 24 omistamaani suosikkia kengistä, laukuista ja vähän muistakin esineistä. Pysykää kuulolla! :) 

 8. päivä: Mustat nilkkuritNämä H&M:n pari vuotta vanhat ja yhdet korkeimmista ja parhaimmista kengistäni ovat olleet käytössä todella usein, viimeksi eilen. Koska korkoa on paljon ja niin on myös lunta, laitoin eilen H&M:n verkkokaupasta tilaukseen parit muut mustat alenilkkurit, joissa on vähän siedettävämpi korko. Näissä on kuitenkin ehkä ihan vähän liikaa asennetta arkikäyttöön. :)

Ps. H&M:n verkkokaupassa on nyt Maison Martin Margielaa alennuksessa!

t. Enni

Kommentit

 1. Hah hah, tulipa vauhtia mun hiirikäteen kun huomasin tuon kommentin alesta. :D Taitaa lähteä tilaus pitkästä aikaan Henkkikseen, mut en tiedä vielä lähteekö sieltä mukaan Margielaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo muutenkin siellä oli ihan kivat alet. Mulla oli ostoskorissa se hiuskoru mmm:ltä, mutta myytiin loppuun heti. Se toinen hopeinen massiivinen kouru on nyt tulossa mulle, mutta saapa nähdä miltä se näyttää luonnossa.

   Ja se riekaletakki.. ooh, mä vaan epäilen, että ei se mulle sovi! :D

   Poista
 2. Kiitos ale vinkistä :) Mä en kamalasti noita nettikauppoja seuraa niin vinkit on aina tervetulleita, pitää käydä kurkkaamassa mitä siellä olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään! :) Kerro, jos laitoit jotain tilaukseen!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös