Joulukalenterin 6. luukku

Joulukalenteriin olen koonnut 24 omistamaani suosikkia kengistä, laukuista ja vähän muistakin esineistä. Pysykää kuulolla! :) 

 6. päivä: Dunnesin peruskorkkarit
Kesän ehkä parhaiten tuhlattu 20 euroa on tässä. Nämä Dunnesin siedettävällä korolla varustetut beiget kaunokaiset ovat ennättäneet kohota suosikkiparikseni näin syksyn kuluessa. Paljon on näillä kävelty ja tanssittu. Harmi, ettei vastaavia ollut myynnissä myös mustina, sillä silloin mun mustien peruskorkkareiden puute olisi korjaantunut hetkessä.

t. Enni

Kommentit

 1. Vähä kivat korkkarit :oo mä omistan vaa harmiks neljät korkkarit :c
  mäki shoppailen aika paljon dunnesissa ku oon espanjassa, meil on siel mökki ja käydää siel melkee joka vuosi, sielt löytyy aina jotai kivaa :)
  ps. stalkkaile mun blogia ;)
  http://angel-ibloglove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samma här, omistetaan sieltä myös asunto ja mun sisko asuukin siellä nyt. Pienestä asti siellä ravannu :) Käyn kurkkaa, kiitos!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös