Joulukalenterin 3. luukku

Joulukalenteriin olen koonnut 24 omistamaani suosikkia kengistä, laukuista ja vähän muistakin esineistä. Pysykää kuulolla! :) 

 3. päivä: ConversetEi aina korkkareita. Viime vuoden maaliskuussa hankin Intersportin alennuksista Converset neljälläkympillä. Olen käyttänyt niitä jonkin verran, mutta en ole saanut vielä liattua niitä tarpeeksi... Odotan  sitä päivää, että ne näyttävät sopivasti kuluneilta, likaisilta ja ennen kaikkea katu-uskottavilta!

t. Enni

Kommentit

 1. Mä tykkään Converseista kans yli kaiken! Parhaat tennarit, mitä on. Mun blogissa on sulle pieni tunnustus, käy kurkkaamassa ja laita haaste eteenpäin, jos ehdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käyn kurkkaamassa!! :)

   Mua harmittaa, että joskus nuorempana menin myymään mun mustat conssit!! ja vielä kymmenellä eurolal kirppiksellä... no enää en luopuisi, niille löytyisi kyllä aina käyttöä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös