Joulukalenterin 12. luukku - Kamera ja tarvikkeet


Joulukalenteriin olen koonnut 24 omistamaani suosikkia kengistä, laukuista ja vähän muistakin esineistä. Pysykää kuulolla! :) 

 12. päivä: Kamera ja sen oheistarvikkeet:Tänään vuorossa joulukalenterissa se, millä tätä blogiakin tehdään, eli mun kamerasetti! 

Canon RC-6 -itselaukaisija on perheen uusin tulokas, sillä hommasin sen vasta viikon alussa. Canon EOS 7D -kameran ostin kesällä 2011 ja se on ollut kyllä joka sentin arvoinen. Kamerassa on yleensä aina kiinni Sigman perusobjektiivi 17-70mm f/2.8-4, jolla suurin osa blogikuvistakin on kuvattu. Lisäksi olen hankkinut kiinteän 50 mm f/1.8 -putken ja Samyangin kalansilmäobektiivin. Fisulla tulee kuvattua aika harvoin, mutta videokuvauksessa sitä on tullut ainakin käytettyä. Salamana mulla on ollut käytössä jo muutaman vuoden ajan Canon Speedlite 430 EX II ja siihen hankin myös tuon salamahajoittimen viime syksynä. Canon IXUS 220 -kameran olen voittanut yhdestä valokuvauskilpailusta.

Olen ties kuinka kauan haaveillut uudesta objektiivista, mutta en vaan osaa päättää minkä hankkisin. Haluaisin suhteellisen kevyen, mutta äärimmäisen hyvänlaatuisen zoom-objektiivin. Sellaista comboa vaan ei taida olla. Kesällä melkein ostin Canon EF 24-105mm f/4L IS USM -objektiivin, mutta kuulemani mukaan se ei ehkä sittenkään olisi ollut hintansa arvoinen...

t. Enni

Kommentit

Lue myös