Huurteiset

Tänään on blogini kaksivuotispäivä ja ei voi kun ihmetellä, miten nopeasti aika on mennyt. Muistan ensimmäisen postauksen kirjoittamisen vielä kuin eilisen. Blogin nimikin vakiintui heti seuraavanan päivänä ja siinä on pysytty. Blogin kannalta tämän kuluneen vuoden iloisin asia oli se, että Ennin kengissä pääsi mukaan Indiedays Inspiration -yhteisöön.

Syksyn aikana kirjoittelin blogiin tavallista vähemmän juttuja, mutta näin viimeistään joulukuussa olen kyllä ottanut väliin jätetyt päivät kiinni. Välillä postauksia tuli kolmekin päivässä, vaikka mielestäni maksimissaan kaksi postausta päivässä on yleensä sellainen sopiva postaustahti.Eiliset asukuvat nappasin kaukolaukaisimen avulla -14 asteen pakkasessa. Päällä oli vasta ensimmäistä kertaa kesän alennuksista ostettu paita. Joo, tässä Blancon paidassa oli vielä laputkin kiinni... Luin kuitenkin uusimmasta Ellestä Huurteiset-nimisen jutun ja se sai mut kokeilemaan vähän vaaleampaa silmämeikkiä. Jotta kokonaisuudesta tulisi vielä enemmän huurteinen, pääsi paita päälleni.
Alepaidasta puheenollen... Pitäisikös sitä lähteä katsomaan kauppojen alennuksia? 

Kiitokset vielä kuitenkin kaikille lukijoille, ilman teitä tällä blogilla ei olisi tarkoitusta. Matka jatkuu, katsotaan mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan!

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös