Buzzador - Dove Pure & Sensitive

Pääsin Buzzadorin kautta mukaan Dove Pure & Sensitive -vartalovoidekampanjaan ja mulle lähetettiin ennen joulua testipakkaus, joka sisälsi yhden ison vartalovoiteen ja kahdeksan pienempää näytepurkkia. Buzzadorina oleminen merkitsee sitä, että saan testattavaksi tuotteita, joista sitten levitän tietoa muille. Jokaisen testaajan tulee kertoa tuotteesta oma rehellinen mielipide.

Mulla on herkkä iho, mikä näkyy varsinkin näin talvisin. Naama kuivuu ja käsiin tulee helposti ihottumaa. Viime vuonna tuskailin pitkään kuivan ihon ja ihottuman kanssa ja testasin kymmeniä eri rasvoja apteekkivalikoimien rasvoista markettirasvoihin. Kun sain tätä Dove Pure & Sensitive -vartalovoidetta testaukseen, ja kuulin sen olevan hajusteeton ja alkoholiton, oli mulla ihan hyvät odotukset.


Mitä tuote lupaa? 

Dove Pure & Sensitive vartalovoide on hajustamaton, alkoholiton ja dermatologisesti hyväksytty. Se sisältää Deep-Care Complexin, joka on yhdistelmä ihon omia rakennusaineita ja tärkeää öljyä, jota iho tarvitsee. 

Säännöllisessä käytössä yhdessä miedon puhdistustuotteen kanssa ihonlaatu paranee asteittain ja saa suojaa ulkoisia uhkatekijöitä vastaan. Tuloksena syväkosteutettu, kaunis ja pehmeä iho.Kuten näkyy voide on aika ohutta, mutta jättää silti jännän rasvaisen tunteen käsiin. Voide tuoksuu hajusteettomalle, eli hyvin neutraalille. Tuote myös on alkoholiton, joka jo itsessään nosti odotuksia.

Olen testannt tätä vartalovoidetta nyt reilun viikon mm. jalkoihin, käsivarsiin ja kämmeniin. Jalat ovat olleet hyvin kosteutetut, samoin käsivarret. En voi moittia rasvan tehoa tästä, sillä rasva kuin rasva, niin yleensä se toimii mulla aina. Tämän lisäksi olen jo pitkään käyttänyt erästä toista Doven kosteusvoidetta jalkoihini, koska se ollut hyvää ja tehokasta.

Se, missä erot muiden rasvojen välillä kuitenkin huomaan, tulee esiin aina mm. kämmenissä. Kuten yllä sanoin, kärsin käsien pienestä ihottumasta aika usein ja mulla on hyvin herkkä iho. En tiedä miksi jotkut rasvat ärsyttävät mun ihoa enemmän kuin toiset, eikä tiennyt apteekin tätikään. Dove Pure & Sensitive -voide on alkoholiton ja hajusteeton, mutta silti havaitsin käsissäni kutinaa muutama tunti voiteen levityksen jälkeen. 

Sama asia toistuu kyllä lähes kaikkien muidenkin rasvojen kohdalla, varsinkin jos rasvaan kädet illalla ennen nukkumaan menoa. En voi siis olla varma, oliko reaktio tämän voiteen, vai esim. allergian tai ilman kuivuuden syytä. En ole enää jättänyt voidetta käsiini yön ajaksi, vaan yleensä aina pessyt kädet jossain vaiheessa.

Tässä vielä aikaisempia reaktioita aiheuttaneita tuotteita:Olen silti jatkanut rasvan testaamista käsivarsiini ja jalkoihini ja voide on toiminut. Kämmenet ovat pysyneet ihan hyvinä tällä tavalla.Onko teillä kokemuksia tästä vartalovoiteesta? 

Jos Buzzadorina oleminen kiinnostaa, niin lisätietoa saat täältä. (Meniköhän linkki oikein?) Jos joku muu Buzzador osaa kertoa mulle, miten tehdä oikeaoppinen linkki, niin neuvot otetaan vastaan!

Jos haluat liittyä mukaan, niin olisi hienoa, jos voisit mainita käyttäjätunnukseni (enpa) rekisteröintisi yhteydessä!

t. Enni

Kommentit

Lue myös