Aina kylmä


Mun piti toteuttaa tänään vuoden kertauspostaus (tai edes lähikuukausien asut), mutta tämänpäiväisten alennusmyyntien jälkeen olen siihen liian väsynyt. Ja jäässä! Join juuri kupin höyryävää glögiä ja teetä, mutta ei auta. Sormetkin ovat ihan kohmeessa. Miksi mulla pitää olla aina kylmä?

Alekierros Willassa oli aika suppea, mutta onnistuin löytämään yhden paidan, mustan ja pitsisen ylläripylläri. Olisihan siellä ollut vaikka mitä, mutta järkeilin itselleni, ettei mun ehkä sittenkään kannata ostaa paljetti- tai helmikirjailtua jakkua. Ihania joo, mutta vähän epäkäytännöllisiä, koska pidän yleensä aina hiuksia auki. Katsokaas, ne paljetit tarttuu hiuksiin... 

Mutta niin, olkoon tämä nyt joku joulukuun pikakertaus.


1. Ravintolassa kanaa, vuohenjuustoa ja BBQ-kaskiketta, lempparii!

2. Joulupukin kuumalinja & Lumiukko

3. Cocon body

4-5. Testailin Parikoita Stockmannilla... Mulle, mulle!

6-7. Jouluaaton asua, Chanelia ja leopoldia


Lähdenkin tästä tyhjentämään huushollin glögivarastot...

Onko täällä muuten muita Buzzadoreja, jotka ovat saaneet testattavakseen Doven kostausvoidetta? Teen siitä lähiaikoina postauksen, mutta olisi kivaa lukea muiden arvosteluja jo etukäteen.

t. Enni

Kommentit

 1. Ai säkin sait sitä testattavaksi! Mun eräs ystävä sai myös ja alan kohta epäilemään että mun tili on jotenkin piilotettu, sillä edellisestä kampiksesta on jo yli puolisen vuotta aikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon liittyny aika vähän aikaa sitten, johtuisko sit siitä? Tää oli mun eka, mihin tuli mahollisuus osallistua ja sit pääsin siihen. Mut eräs toinenkin ihminen liitty vähän aikaa sitten ja pääsi tuohon mukaan... Mmmh..

   Poista
 2. Aa no sekin voi olla. että kaikille tulisi kuitenkin melko tasapuolisesti vuoden sisällä testattavia juttuja. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös