Voi Antti minkä teit

Mun piti päästä tänään Pasilaan ja sitten se menikin iskemään ton myräkän justiinsa nyt. Olin jo varautunut sellaiseen puolen tunnin viivytykseen, mutta että tunti... Asemalla oli hieman kireä tunnelma, kun myyjät katsoivat sormien läpi hermoheikkien aamukaljojen kittaamista siellä sisätiloissa ja sitten joutuivat vielä kuuntelemaan sitä päänaukomista... Mutta siis mikä tääkin juttu nyt oli: "Emme usko, että myräkkä aiheuttaisi ongelmia junaliikenteeseen", sanoo VR. 

Eipä...

Mun piti olla Meilahdessa palaverissa klo 11, mutta kuinkas kävikään, olin vielä 11 aikoihin Järvenpään asemalla odottelemassa Tampereelta 45 minuuttia myöhässä lähtenyttä junaa. Kun junaan sitten pääsin, niin jo Keravan kohdalla tuli kuulutus, että nyt pitäisi vaihtaa junaa, päärata oli kuulemma niin tukossa. Ehdin tietysti ostaa menopaluuliput jo aikaisemmin, mutta sitten sain tiedon, että kollegani ei enää ehdi tätä menoa takaisin kotiinsa ajoissa. Katsoin, että seuraava juna lähtee noin 20 minuutin kuluttua takaisin Järvenpäähän (myöhässä tietysti), joten aloin etsiä halukasta ottamaan paluulippuni. Kiltti lipunmyyjä kuitenkin kuuli tämän ja teki jotain mitä ei saisi, eli hyvitti mun 3,10 euron opiskelijan paluulipun takaisin. Tulin aika iloiseksi, joten paluumatka meni ihan hyvissä tunnelmissa, päädyinpä vielä tuonne myrkyyn kävelemäänkin ja tulihan sitä tehtyä muutama jouluostoskin.


Joka tapauksessa palaveri nyt siirtyy jonnekkin ensi viikkoon, jolloin junat jo toivon mukaan kulkevat aikataulussa. Siinä oli siis mun Antti-myrskyn saldo.

Mites teillä? :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös