Täydellisen tuoksun metsästys

Wow! Olin kieltämättä vähän kummissani, kun sain Sokoksen verkkokaupassa chat-viestin: "Laura S Sokokselta hei! Kuinka voisin auttaa?". Huh, näkeekse mua?! Olen aina olettanut verkkokauppojen olevan myyjävapaata aluetta, jossa saa huoletta tutkiskella valikoimaa, mutta not anymore.

"Tässä mitään, keräilen kuvia blogiin..." (?!)

Olin kyllä vähän tyly, koska en oikeasti vastannut viestiin. Jotenkin vaan tuntuu vähän luonnottomalta vastata chat-ikkunaan, johon ei edes ole erikseen kirjautunut.

Paco Rabanne Lady Million / La Vie Est Belle / Lady Gaga Fame

Syy, miksi etsin kuvia hajuvesipulloista on se, että etsin hukassa olevaa täydellistä tuoksua, jonka kohtasin reilu kuukausi sitten junassa. Mulla on yleensä tapana kysyä epäillyltä ihan suoraan, että mikä on tuo taivaallinen hajuvetesi nimeltään, mutta nyt tämä kyseinen henkilö nukkui! Yritä siinä sitten nuuhkia ilmaa niin, että siitä jäisi joku muisto. Näin kuukauden etsintöjen jälkeen mua ei ole vieläkään onnistanut.

Nuo kolme yllä ovat ehkä lähinnä tuota tuoksumuistoa, mutta eivät kuitenkaan ihan oikeita.


Viimeisimmän tuoksun paikansin työskennellessäni elokuvateatterissa, kun kassalle asteli nuorehko naishenkilö. Pamautin kysymyksen ja sain vastaukseksi Incanto Heaven. Siitä lähtien Incanto ja minä ollaan oltu erottamattomia muutamia Lola- ja Flora -kokeiluja lukuunottamatta. Siis hajuvesiä. 

Incanto Heaven on edelleen yksi parhaimmista hajuvesistäni, eikä se edes ole kallista. Se pysyy suosikkina ainakin siihen asti, kunnes löydän tämän uuden etsimäni tuoksun.
Salvatore Ferragamo Incanto Heaven


Nyt odottelen, että kohtaan jossain ihmisen, joka käyttää tuota mysteerituoksua, tai sitten jatkan nuuskuttelua. Vaikeaa joka tapauksessa. Herää kuitenkin kysymys, että olikohan se verkkokauppa sittenkään niin outo juttu? Verkkokauppa-chat vs. tuoksujahti. Hmm...

t. Enni

Kommentit

  1. Heh, olisin minäkin säikähtänyt sokoksen verkkokauppa chattia :)! Onnea hajuvesi metsästykseen! Ei se ole mielestäni yhtään outoa, kun löytää mieleisen, olisi kiva oikeasti tietää mikä hajuvesi se on (jotta sen voisi itselleen hankkia ;D)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo oli aika koominen tilanne... Mutta niin juuri, kun uskaltaa vaan kysyä, niin se ainakin palkitsee. Eikä tarvitse turhautua etsiessä sitä yhtä tuoksua, jota ei sitten välttämättä ikinä löydä :(

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös