Tampere 2012

Pahoittelut tästä tulevasta ruokakuvapläjäyksestä. Ruoka ei edes ollut yhtenä vaihtoehtona järjestämässäni kyselyssä, (sivun oikea palkki) mutta tässä sitä tulee! Oli nimittäin aika makoisat tapakset Piazza Foodfactory & Bar -ravintolassa Tampereella. Sitä ennen pyörimme maman kanssa kaupoilla ja kävimme Tampere-talolla konsertissa. Konsertin ja kuoharin jälkeen suunnistimme kohti tuota edellä mainittua illallispaikkaa ja tilasimme tapaksia ja tapas-jälkiruokia. 

Salmon Tataki, Beef, Halloumi, Caesar Shrimps, Apple Crumble, Cheesecake, Exotic Fruit Salad... To die for!  
Äiti osti kokeilumielessä meille molemmille testattavaki hiusrannekkeen, joka oli tällä kertaa vähän näyttävämpi. Perusteli sen niin, että kun esim. Madonnallakin voisi olla tällaisia... Joo ehkä rintaliiveissä? Silti, aika hauska ja haluan todellakin kokeilla tuota!

Pieni käsi, iso kamera.


Tampere-talolla oli tarjolla kuoharia ja pikkupurtavaa. Kotimatka taittui junalla ja tuliaisena mukaan lähti vielä muutamia asusteita ja yksi paita. Gina Tricotissa Koskikeskuksessa oli muuten paljon koruja alennuksessa 1,50 e/kpl. Kannattaa käydä katsomassa tarjonta, sillä ainakin mä olin ihan suu auki.


Palelin junassa koko kotimatkan, koska tuntui siltä, että tuulettimet puhalsivat jotain pariasteista ilmaa. Tästä syystä kipitän nyt pikaisesti saunaan sulamaan.

Ps. Piti vielä sanomani, että ihmeen vähän lukijoita tuntuu kiinnostavan valokuvaus. Mietin vain, että tämä blogihan koostuu suurimmilta osin valokuvauksesta... Onko se teidän mielestänne huono juttu?

t. Enni

Kommentit

Lue myös