Päivän asu videolla

Tällä kertaa laitan päivän asua hieman toisenlaisessa muodossa. Ajattelin, että tästä voisi tulla vaikka tapa! Eräs oli tosin sitä mieltä, että tästä tuli vähän creepy, mutta siihen en kyllä pyrkinyt. Olen koko viime viikon yrittänyt tehdä jotain taustamusaa tähän, mutta ilman koulun vehkeitä se on vähän vaikeaa.

Tein videon nyt sitten julkaisukuntoon ehkä maailman huonoimmalla editointiohjelmalla, eli Movie Makerilla. Se ei edes suoraan hyväksynyt .mov-tiedostomuotoa, jota mun Canon EOS 7D käyttää videoissaan. Movie Makerissa videon muokkausvaihtoehdotkin ovat todella rajalliset, joten nyt mentiin ihan vaan ohjelman omilla tehosteilla. Tosin olen sitä mieltä, että pelkästään videoiden tiedostokoon muutokset yms. pienet leikkausjutut on tällä helppo tehdä ja siihen sen onkin ihan sopiva työkalu.

Huom! Nykyään moniin koneisiin voi ladata Windowsin Elokuvatyökalun, mutta se on vielä Movie Makeriakin suppeampi, enkä siksi käytä sitä. Ensi kerralla voisin tehdä tällaisen sitten Adobe Premierellä koulussa.


Paita: Reserved

Bleiseri: Dunnes

Koru: Gina Tricot

Laukku: Chanel

Mitä mieltä olette, teenkö videoita jatkossakin?

t. Enni

Kommentit

 1. Iik mulle tulee tosta mieleen the ring. Mutta tosi upea on siis lisää näitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mun poikaystävä sano ihan samaa... mmmh ehkä se on toi leikkaus, joka sen tekee :D

   Mutta kiva, jos tykkäät. Tätä oli ihan hauska kuvata ja tehdä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös