Päivä kuvina

Mulla oli taas vapaapäivä, joten nukuin aika pitkään ja kuvasin yhden uuden päivän asu -videon, jonka julkaisen piakoin. Älkää muuten unohtako katsoa aiempaa videopostaustani! :)


1-2. Coco oli mun assistenttina.

3. Aamupala nassuun ja menoks!

4. Tehtiin viikonloppuna seinä.

5. Mähän sanoin, että rahkat on alennuksessa!

6. Reeniä.

7. Making of  video.

8. Pronssinvärisen seinän inspiraatio.

Nyt sitten kommentteja kehiin, sillä haluan luettavakseni uusia mielenkiintoisia blogeja! Valokuvaus, tyyli, muoti ja sitä rataa. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Perustin vähän aika sitten uuden blogin ja kaipailen lukijoita:) Ajatuksia elämästä, ei mitään tiettyä aihetta mistä kirjoitan

  VastaaPoista
 2. ei oikeen liity aiheseen, mutta mietinpähän vain sattumalta, että osaisitko selventää kajalin ja rajauskynän eron? (kun vähän tietämätön minä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kajaali (tai kajal pencil) on rajauskynä, joka ei ole nestemäinen. Nestemäinen rajauskynä on taas Eyeliner, joka tekee tosi tarkkaa jälkeä ohuella penssiilillään ja sillä saa tehtyä esim. cat eye -tyylin. Rajauskynällä/ kajaalilla (sama asia) saa sellaista häivytettyä/sutattua halutessaan. Mitä hait takaa, tai siis vastasinko kysymykseesi? :D

   Poista
  2. juu kyllä vastasit oikeastaan :D kun aloin vain ihmettelemään kun jostain satuin lukemaan, että kajaalia laitettaisiin silmän sisäosaan (tai jonnekin..) ja rajauskynää ripsien yläpuolelle niinkun esim juuri nestemäistä rajauskynää (en tiedä) :D mutta tästä asiasta tuli mieleen että olisi ihan kiva jos tekisit jonkintyyppisen meikkauspostauksen, esim miten meikkaat päivittäin :)

   Poista
  3. Joo siis kajaalia voi laittaa myös tuonne sisäluomeen, niin tekee sellaisen intensiivisemmän katseen, mutta silmän alaluomenna kyllä pienentää silmiä aika paljon! En itse kovinkaan usein käytä kajaalia juuri tuossa sisäluomessa. Eyelineriä käytän usein, mutta nyt olen ollut kyllä jonkin aikaa ilman.

   Yhden meikkipostauksen olen joskus jo tehnytkin, aika samoilla mennään.. Mun meikeissä ei tällä hetkellä ole kovinkaan paljon näyhtettävää, mutta katsotaan jos vaikka jotain uusia hankkisin ja sitten niistä kirjoittaisin :D

   http://enninkengissa.blogspot.fi/2011/07/lily-lolon-testailua-ja-mustikoita.html

   Poista
 3. Kivoja kuvia ja tuo hauvveli on super söpö <3 :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös