Naked Truth?

Tän päivän kerättyä: 

Ei mulla oo yhtään meikkiä, vannon ei yhtään! (Paitsi, että jätin kajal-rajaukset pesemättä alaripsistä, tai sitten vika on mun puhdistusaineessa.)

Voi harmi, kun ny on nää ripsipidennyksetkin just otettu, ei viittis ottaa poiskaan! (Olisitko muuten laittanut kuvan?)

Suurin osa tänään katsomistani kuvista näytti siltä, kuin ne olisi otettu asenteella "kuka on kaunein meikittömänä". Ripsipidennykset, rajaukset ja hyvä kuvakulma. Ei siinä mitään, jos sulla on ripsissä jotain ylimääräistä, on mullakin joskus ollut. Mutta tempauksen pointti meni tässä kyllä vähän metsään.

Ihan näin mielenkiinnolla... Kuinka mones kuvaamasi kuva oli se, minkä julkaisit netissä?


 Mun oli eka.

t. Enni

ps. Tätä ON photoshopattu ja postausta ei ole tarkoitettu loukkaamaan ketään, tarkoituksena on edelleen saada ihmiset hieman ajattelemaan. Olette kaikki kauniita, pus!

Kommentit

 1. Neljäs, koska käsi tärisi ja tarkennus kusi :D mut piti kommentoimani tohon edelliseesi, että kaunis sinäkin olet :) tää on tää et kaikki ne typyt näyttää ilman meikkiäkin viehättäviltä ihmisiltä, mut jotenkin on kukin aina itselleen kaikista raa'in. Siispä välillä tuntuu, että kaikki muut näyttää jopa ilman meikkiä paremmalta kuin ite x) Mutta ihan loistavaa, että oli se muoto nyt mikä vaan, niin että tuohon on ihmiset lähteneet näin laajalti mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo! :D Kiitos, samoin sä. :) Mielestäni kaikki ovat olleet todella kauniita sellaisenaan. Itse on todellakin se pahin tuomari ja huomaa sellaiset jutut, mitä muut eivät varmastikaan edes ajattele.

   Olen samaa mieltä. Pienistä teoista se lähtee!

   Poista
 2. Miulla oli aivan samat ajatukset eilen kun tein tuota omaa postaustani ja katselin muiden julkaisuja :D En itsekkään pahalla miettinyt, enemmänkin huvittuneena.

  Kyllä sen huomaa kuinka paljon ripsien pidennykset, kulmakarvojen ja ripsien värjäys ym. asiat vaikuttavat kauneuteen. Ajatuksissa kävin myös läpi hiustenpidennykset jne.. mut annetaan niiden pysyä siellä ajatuksissa ;)

  Myönnettäköön tähän että omat kuvat jotka julkaisin olivat ainoita kamerassa tälläkertaa, mutta kun muulloin on julkaissut kuvia meikkaamattomasta pärstästä niin niissä on kyllä hieman valikoinut.

  http://doingthefeeling.blogspot.fi/2012/11/ilman-naamaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama homma! :D

   Vaikuttaa joo, mutta en ota kantaa siihen miksi kukaan ottaa niitä, koska itsekin käytän välillä ripsipidennyksiä ja mulla on ollut myös hiustenpidennykset. Ehkä se oikeasti nopeuttaa laittautumista, tai sitten oma silmä tottuu pidennyksiin ja on vaikeaa olla ilman. Nyt pitkään naturellina olleena alkaa tottua tähän omaan naamaan, mikä on mielestäni kyllä todella hyvä asia ja muidenkin kannattaisi vähän löysätä otettaan noiden tekoteko -juttujen suhteen.

   :) No eikö se oli toisaalta ihan luonnollistakin valikoida? Kuitenkin vähän kannattaa miettiä, mitä tänne nettiin laittaa ja kestäisikö nähdä sitä kuvaa lopunelämää jossain muussa yhteydessä, jos kuva joutuisi vääriin tarkoituksiin. Mmh..

   Poista
 3. Tää nyt ei liity näihin Naked Truth-juttuihin mitenkään, mutta muistelin sun joskus valitelleen ettei kukaan tuo Ellie Gouldingia Suomeen esiintymään...

  Niin että, äkkiä vaan hankkimaan lippuja perjantaina!

  http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/ylex-esittaa-ellie-goulding-suomeen

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄÄ?! KIITOS IHAN JÄRJETTÖMÄSTI VINKISTÄ!!!!

   Poista
 4. Mahtipostaus. Tämä alkoi jo olla melkoista pelleilyä!

  VastaaPoista
 5. Mää oon NIIIIIN samaa mieltä. Ei vain voi käsittää, että miten tekoripset tai hiustenpidennykset voi edes hyvällä tahdolla olla luonnollisia! Ihan sama kuinka "itseään" ne nykyään jo olisi.

  Mun julkaisema kuva tais olla ehkä neljäs tai viides. Ensimmäisessä näky pikkasen liikaa alhaalta (:D) ja muutamassa muussa pää ei ollut suorassa, vaan katse harhaili jo taas ties minne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no on se kyllä aika kaukana luomusta. On mullakin ollut joskus samaan aikaan hiustenpidennykset ja ripsipidennykset, ehkä ne jäivät päähän tottumuksesta. Nyt kun on ollut jo jonkin aikaa ilman, niin eipä niitä edes kaipaa kuin silloin tällöin juhliin.

   Mutta jos haluaa nähdä oman alastoman totuuden kauneudestaan sitten sellaisena, niin samapa se mulle. Oon mäkin ihaillut täällä sitä, ettei tarvitse meikata, kun ripsipidennykset aiheuttaa sen efektin itsestään... ;)

   Haha sallitaan neljäs tai viides kuvasi! :D

   Poista
 6. Mun julkaisema kuva oli kolmas. Ekassa oli silmät puolitangossa tyyliin "Mithään en oo othanu", ja toisessa tarkennus osui takanani olevaan seinään niin, ettei mun naamasta saanut mitään selvää :D

  ja BTW, omassa kuvassa ei ole hiusten tai ripsien pidennyksiä, eikä ripsiä tai kulmia ole värjätty. Kasvoilla ei ole edes kosteusvoidetta, eikä huulissakaan (harvinaista kyllä) rasvaa. Kulmien nyppimisestäkin on jo aikaa :D Meikin jämiäkään ei kuvassa ole, kun en viikonlopun aikana meikannut lainkaan. Hiukset oli harjattu, sen teen joka aamu lähes ensimmäisenä, ja tälläkin kertaa ennen kuin olin edes tietoinen haasteesta. Pesua ne olisi kyllä vielä kaivanneet, sen verran likaiset olivat :D

  Sinänsä en kyllä edes odota, että tämän haasteen takia alettaisiin esim. repiä ripsien pidennyksiä pois (Varmaan kivuliasta kotikonstein? en tiedä, en ole käyttänyt) tai tarkoituksella kasvattelemaan kulmiin hajakarvoja niin kuin jotkut tuntuu odottaneen. Meikitön ja muokkailematon kuva riittää. Suurin osa mun silmiin sattuneista kuvista oli mun silmääni tosi aitoja, eikä kilpailuhenkeä näkynyt. Valokuva omasta meikittömästä naamasta siinä valossa mitä nyt kotona sattuu olemaan saatavilla, sillä muutenkin käytettävällä kameralla. Tarkoitus kun ei myöskään ollut ottaa mahdollisimman rumaa kuvaa itsestään, vaan mahdollisimman luonnollinen. Oma ajatukseni oli, että kuvassa oltaisiin sen näköisiä, kuin esimerkiksi aamulla herätessä. Jos herää joka aamu ripsienpidennysten kanssa, miksi se kuva ei kelpaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D "Tässä alaston totuus minusta alkoholisoituneena!" ;D

   No ei kai kukaan nypi ripsiään pois tämän takia, sehän nyt olisi järjetöntä. Mutta MouMoun sanoin ajattelin tätä haastetta enemmän tältä kannalta: "Tässä olen minä. Ilman meikkiä, ilman imartelevia kuvakulmia tai upeita valaistuksia. Ilman hymyä ja ennen kaikkea ilman minkäänlaista kuvankäsittelyä." Ja nämä tällaiset kuvat olivat niitä ensimmäisiä näkemiäni kuvia.

   Kyllä mullakin kävi mielessä, että hetkinen, voiko tässä hymyillä (hymyilin kyllä vähän) ja otanko yläkulmasta kuvan, mutta MouMoun kuvan nähneenä ajattelin, että ehkä tämän kuitenkin piti olla sellainen realistinen ja tavallaan vähän shokeeraavakin minäkuva meikittä, ei miten kaunis voin olla meikittä.

   Enkä mielestäni sanonut, ettei ripsipidennyskuva kelpaisi. Tarkoitin, että tempaus tuntui menevän siihen suuntaan, että "kuka on kaunein meikittömänä", tällöin on ihan sama onko ripsipidennykset vai ei.

   Ja jos puhutaan alastomasta totuudesta, eli omasta naama ja miltä se näyttää meikittä, niin kyllähän ripsipidennykset, värjätyt kulmat, hiustenpidennykset yms. muuttavat ulkonäköä aika paljon. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös