Lumenen lahjat ja kuvanmuokkausta

Lumene lähetti mulle taas palkkion osallistumisesta Lumene Natural Code -tuotemerkin yhteisöjaksoon. Tällä kertaa settiin kuului kynsilakkaa, huulikiilto ja huulipuna. Sininen kynsilakka on aika räväkkä, mutta eiköhän se käyttöönkin eksy, ja tuo violetti mulla oli jo ennestään. Muistelen, että olen ehkä saanut sen aiemmin syntymäpäivälahjaksi.

Paketissa tullut huulipuna vaikutti todella kivalta, sillä toivoinkin, ettei kyseessä olisi mikään kovin räväkkä sävy. Huulikiillot nyt taas menevät aina ja tuo onkin ollut mulla käytössä joka päivä paketin saamisesta lähtien.


Tässä vähän tunnelmia illalta, koska mulla alkoi jo viikonloppu. Tai tänään kyllä palasin vasta lomalta...

Mutta siis! Koska mulla oli vähän luppoaikaa, niin käytin sen hyväkseni muokkaamalla kuvia. Meillä oli itse asiassa tänään tunnilla pienoinen harjoittelu väittelytilanteesta aiheena mv-kuva vs. värikuva (jonka voitin, ihan btw), mutta väittelyn jälkeen joku sanoi vielä, että värikuvan saa kyllä käännettyä harmaasävyksi, mutta koitapa muuttaa harmaasävy värikuvaksi.

Challenge accepted!


Ja minähän tein.

t. Enni

Kommentit

  1. Interesting, enpä ole tullut ajateellksi asiaa noin päin! Saatikka että se onnistuisi vieläpä :D Mahtavaa, you go girl ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös