Kultaa Bling Bling

Ettei nyt liian pliisuksi jäisi, niin lisätään jo valmiiksi hyvin rajuun hiusrannekkeeseen vielä statement-kaulakoru ja ristikorvikset. Josko siitä löytyisi tarpeeksi blingiä isänpäivään?

Kaksi ihmistä jo totesi, että miksi ristikorut, olenko uskovainen? En tiedä oletteko te muut sattuneet huomaamaan, mutta jostain syystä kauppojen asustehyllyt pursuilevat tällä hetkellä erilaisia ristikoruja. Käytän, koska mielestäni ne ovat hienoja.En tajunnut silitttää puseroa ennen kuin oli liian myöhäistä...

Ehkä kaikista mieleisin ostos oli kuitenkin musta (ylihinnoiteltu) sormus Gina Tricotista, yllättäen taas ristillä. Eli kuten jo eilen mainitsin, niin alimmassa kuvassa näkyvät korut (miinus sormus) olivat kaikki alennuksessa Koskarin Ginassa Tampereella 1,50 e/kpl. Hakekaa omanne heti! :)Pusero & Asusteet: Gina Tricot

Farkut: Cubus


Pidän keltakultaisista / kultaisen värisistä koruista ja olenkin varmaan niitä harvoja nykyisin, jotka niitä enää pitävät. Vai olenko väärässä uskomukseni kanssa? Kulta tuntuu korostavan paremmin kasvojani, joten suosin sitä siksi. Tein joskus vertailuja hopeisten ja kultaisten asusteiden välillä ja eron oikeasti huomaa. Pidän silti myös hopeisista koruista, kuten sormuksista.

 Onko siellä lukijoissa ihmisiä, jotka eivät pidä kultaisia asusteita? Kertokaa mulle, että miksette?

t. Enni

Ps. Mietin tässä juuri, että kuinka hieno aito kultainen tatuointi voisi olla... Sellaisia ei vaan taida saada? :)

Kuva: Dior tattoo

Kommentit

 1. Paitasamiksii! ^^ Tykkään siitä, miten toi kiiltelee himmeästi etupuoleltaan. :)

  Kultainen tatska oliskin muuten aika makee, mut myös valkoisella musteella tehdyt näyttää aika ovelalta. Ne tosin toimii sen paremmin mitä tummempi iho, sattuneesta syystä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! On kyllä kiva, ehkä tosin yhden koon pienempänä. Ei vaan löytynyt enää. :(

   Joo vois olla! Punaista tatuointia olen myös joskus pohtinut, mutta ehkä se olisi hieman liian raju :D Valkoista mun omassa tatuoinnissani onkin, mutta sitä ei ole enää nähtävissä juurikaan. En tiedä onko näin aina, mutta siis se vaaleni pois ihostani jo muutamassa vuodessa!

   Poista
 2. Wow, todella hienoja koruja ja tuo sormus on kyllä magee, vaikken itsekään mikään uskovainen ole :D
  Kultaset korut on tosi jees, mut mulle ne ei vaan sovi enkä hirveästi tykkää käyttää. Mieluummin hopeaa pistän päälleeni niinä harvoina kertoina, kun koruja käytän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se on sama, että jollekin sopii kulta ja jollekin sopii hopea. :) Tuon sormuksen olisin kyllä voinut ottaa myös hopeisena, koska sormessani on tällä hetkellä yksi hopeinen sormus. Mutta koot olivat loppu!

   Poista
 3. mageet korut, todella!

  Mullakin ristikoruja on, ja ihan vain siksi että pidän niistä. En pidä niitä enään ainoastaan uskonnollisina merkkeinä.

  Pidän kulta- sekä hopeakoruista. Kovasti vaihtelee kyllä. Kihlasormus on keltakultainen kun taas vihkisormus tulee olemaan valkokultainen. vaihtelu virkistää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samma här! Koru kuin koru, oli sitten pääkallo tai risti ;)

   Mullakin oli eräs sormus kultaa, sittemmin jäi isoksi ja tilalle tuli ihan vaan halpa hopeasormus. Sormuksissa pidän ehkä enemmän juuri valkokullasta! Muuten kasvojen lähellä olevat korut saavat mieluusti olla kellertäviä :)

   Poista
 4. noi risti korvikset on kyllä kivat, samoin musta ristisormus. päivänasus miellytti myös silmää:-)

  xx,
  Carpe fucking Diem

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös