Coco

Eilen oli taas päivä täynnä ihmetyksiä. Ilmeisesti Naked Truth? -postaus nosti eilen blogini kävijämäärää melkoisesti. Moni muukin ilmeisesti pohti postauksessa esillä olleita asioita niinkin paljon, että postaus jopa nousi tuohon sivuun TOP-10 ikkunaan. Tästä positiivisesti yllättyneenä jatkoin teemaa vielä Facebookissa, jonne päivitin profiilikuvakseni täysin käsittelemätön ja meikittömän kuvan minusta.

Nyt kun on näitä vakavia asioita jo ehditty pohtia, niin laitetaan mukaan jotain kevyempääkin. Välillä mä mietin, että onko tuo meidän Coco edes koira, vai mistä noi äänet oikein tulee?

Edit: Unohdin mainita, että näettekö tuon Cocon dramaattisen tärinän, joka alkaa, kun Coco jotain haluaa..?Varsinainen... :)


Mä toivottelen jo nyt teille kaikille aikaista viikonloppua, vaikka aionkin raahautua vielä huomenna aamulla tunnille tekemään Flashia. Itselleni ja muille vielä tiedoksi, että huomenna tulevat Ellie Gouldingin Tavastia-keikan liput myyntiin klo 9:00, joten muistakaahan se!

Viikonloppuja!

t. Enni

Kommentit

 1. Ihana miten hän menee jalalta toiselle :D oikeen mussukka!

  VastaaPoista
 2. En kestä! Mikä ihana draamakuningatar :DD IHANA!

  VastaaPoista
 3. Ah, Ellie <3

  Munkin blogin kävijämäärät varmaan tuplaantu yhdeks päiväks, täähän on tietty tosi hyvää pöhinää kaikille osallistuneille, kun porukka linkkailee ja googlaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko lähteä keikalle? :) Mä oon niin oottanu, että se tulee Suomeen. Toivotaan, että saan hankittua liput!

   Joo no uskon! Voin vaan kuvitella niitä, jotka pääsivät itse tempauksen aloittaneen blogiin kuvineen päivineen XD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös