Tallinnan täsmäiskut

Ensi viikolla onkin jo syysloma ja mulla olisi tiedossa miniloma tuolla rapakon toisella puolen. Aion tehdä täsmäiskut ainakin Stradivariukseen, Bershkaan ja Pull & Beariin. Yritin myös etsiä jotain Outlet-myymälöitä Tallinnasta, mutten onnistunut paikantamaan niitä. 

Jos siis tiedätte Tallinnasta jotain hyviä paikkoja, joista saa edullisempia vaatteita/asusteita, niin kertokaa tietämättömälle! Myymälöiden ei tarvitse olla ihan keskustassa.

Stradivarius
Pull & Bear / Bershka
Mutta siis ihania! Odotan ehkä eniten Stradivariuksen tarjontaa. Pitäisi kyllä muistaa, että hamstrasin kesällä vaatekaappiini aika paljon uusia vaatteita, eikä niistä ihan jokainen ole vielä eksynyt päälleni. Jotenkin ne eivät näin kesän jälkeen vaan näytä päällä yhtä hyvältä kuin ennen kesää (yllättävää)...

Yhteenveto: Ehkä uudet vaatteet näyttävätkin paremmilta, joten siis ihanat lukijani, kertokaa mulle hyviä Outlet-myymälöitä Tallinnasta!

t. Enni

Kommentit

 1. Hei mäkin oon menossa ensi viikolla Tallinnaan :D
  En nyt tiiä tää ei niinkään oo mikään outlet, mutta vanhassa kaupungissa on yksi aivan ihana korukauppa, mistä voi myös ostaa koruntekovälineitä, ketjuja, erilaisia riipuksia ja kaikkea mahdollista. Hinnat on ihan älyttömän alhaiset niin valmiille koruille , mutta eritoten noille välineille! Kannattaa käydä katsomassa!:)

  http://www.parlipuudjad.com/?keel=eng

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hyvä sattuma! :) Kiitos vinkistä. Katsoin tosin noita nettisivuja ja voi vitsi tuolla on kaikkea ihanaa! Luulen tosin, että olen sen verran huono tekemään koruja, että ehkä täytyy pitäytyä niissä valmiissa! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös