Piti piti piti

Piti värjätä lisää pinkkiä, piti ottaa pari asukuvaa, piti olla terve... vaan pitikin olla sairaana. Olen saanut viettää pitkän viikonloppuni pienessä flunssassa (taas), joten olen ollut todella laiska blogin ja kaiken muunkin suhteen. Pe-la oli kurkkukipua, eilen ja tänään se siirtyi tuohon nenään. Olen juonut varmaan viisi litraa teetä ja vaan ollut. Eikös ne ole ne avaimet paranemiseen?

Ja se toinen juttu, mikä saa mut olemaan sisällä, on sade. Mistä tota vettä riittää?

Tärkein syy kirjoittaa sairastumisesta aina blogiin on se, että oikeasti pidän itse kirjaa milloin olen kipeänä. Blogin kautta näen aina, kun olen sairastanut. Ja ihmeen paljon olenkin. Joitain vuosia sitten en ollut edes poissa koulusta flunssan/kuumeen takia ja nyt tuntuu, että olen vuodessa sairaana vähintään neljä kertaa (mm. nyt, 30. heinäkuuta ja 17. toukokuuta ja 4. helmikuuta + koko kevät ja kesä allergiaa...)

Sitä yrittää niin syödä terveellisesti ja niin urheilla ja sen siitä saa. Eikä ennen ollut edes karkkipäiviä...


Bleiseri: Bershka

Toppi: Shana (siskolta)

Takki: Pimkie

Farkut: Gina Tricot

Saappaat: Gabor (kirppis)

Laukku:  MICHAEL Michael Kors
Pääasia on kuitenkin, että tervehdyn viimeistään viikolle 43. Nimittäin loma Tallinnassa odottaa hotelleineen ja kylpylöineen! Ainakin tuo nostattaa vähän mielialaani.

t. Enni

Kommentit

 1. Vaikka ei muuten alkoholia juuri joisikaan, niin lämmin minttukaakao parantaa aina flunssan. ;) Parhaimmillaan toki nautittuna talvipakkasella, hyvässä seurassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo kuulostaa kyllä hyvältä, pikkuripaus alkoholia tepsii kummasti! :D Se vaan nytkin, että vaikka kuinka söi omenaa tai joi teetä, niin mikään ei maistunut miltään, kun nenä on tukossa! Kurkkukipuun kyllä mainitsemasi auttaa varmasti! :D

   Poista
 2. Mullakin on ollut kohta viikon pikkuflunssa, se ei vaan tule kunnolla että voisi edes tavallaan sairastaa. Kurkku on kipeä ja vähän nenu vuotaa mutta siinä se. Tänään on ollut ehkä kipein päivä tähän asti ja pelkään että tää venyy ens viikonlopulle jolloin mulla on poikkeuksellsiesti vapaata :(

  Mä en kyllä ole kovinkaan usein kipeä, ehkä kaksi kertaa vuodessa max mutta aina jos olen ne sattuu pirun huonoon saumaan.

  Paranemisia sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ihan samaa mulla, en ole niin kipeä kuin viimeksi flunssassa, tuntuu ettei tauti kunnolla puhkea. Voi vitsi, tosi huono tuuri. Mä oon kans yleensä aina lomat kipeänä, kuten olin viime toukokuussa ennen töitä... :D Niinhän se menee, että lomilla sairastellaan ihan vaan sen takia, että kouluun/töihin pääsee.


   Toivottavasti paranet pian! :)

   Poista
 3. Tosi sievä asu, tykkäilen hurjasti! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös