Photoshop Curves ja syksy

Muokkasin tänään ison läjän kuvia, koska en taas hetkeen ole sellaisen Photoshopin äärellä, jossa toimii Curves-työkaluAdobe Photoshop Elements 2.0 on muuten ihan täydellinen kuvien perussäätöihin,(vaikka ihan naurettavan vanha onkin), mutta siitä puuttuu Curves- ja Actions-työkalut. 

Olen tässä parin kuukauden aikana kuitenkin testaillut ja luonut esim. Tim Kiukkaan tarjoamien Curvesien pohjalta omat säädöt käyrilleni ja tällaisia saan niillä aikaan. Tällä toimenpiteellä ne vähän huonommatkin kuvat heräävät ihan uudestaan eloon.Joku varmasti miettii, että mikä ihme se Curves (tai käyrä) sitten oikein on, niin tässä vähän esimerkkiä! Ainakin puhkipalanut muuttuu harmaaksi ja kuvan kontrasti vähenee. Tällä työkalulla myös saadaan muutettua kuvan sävyjä. Omia käyriä voi tallentaa tietokoneelle ja käyttää niitä kutakin aina halutessaan.

(muokattu)
(alkuperäinen)


Siinä taisi sitten olla loputkin Tallinnakuvat ja muutama ylimääräinen marjakuvakin. Reissuilla on aina niin mukavaa valokuvata, kun tulee paljon materiaalia blogiin. Seuraavaa reissua siis odotellessa...

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös