Päivän paita

Taas oli tällainen viime hetken päätös, eli vaihdoin paitaa minuutti ennen lähtöä. Jonain toisena päivänä pääsen sitten kuitenkin käyttämään merihenkistä pikkutakkiani, kunhan se tulee pesusta.

Anteeksi surkeat kuvat. En osaa vieläkään käyttää (enkä oikeastaan jaksa edes opetella) järkkäreiden itselaukaisimella kuvaamista, koska tarkennus ei osu koskaan oikeaan. Enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa sitä kaukolaukaisinta. Synttärilahjalistakin on jo aika täysi, enkä oikein kehtaa enää tietotekniikka-aiheisia tuotteita pyytää. Nimittäin synttäri/joululahjalista on jo tehty ja sisältää tällä hetkellä mm. uuden ulkoisen kovalevyn ja uuden Compact Flash - muistikortin Canoniini. Ärsyttää, että mun kameraan käyvät vaan CF-kortit, koska ne eivät ole mistään halvimmasta päästä.

Toisaalta, voihan sitä aina toivoa...

IMG_9685 copy
IMG_9692 copyIMG_9694 copy

Takki: Zara (kirppis)

Paljettipaita: H&M

Koru: Pull&Bear

thor

Loppuun vielä ihana pentukuva Thorista, aww. Löysin tämän selatessani kesäkuvia. Nykyisin Thor näyttää tältä. Ihan kamala ikävä!

t. Enni

Kommentit

 1. Nätti asu! Olen ihan paljetti-ihminen nykyään, vaikka ennen en voinut sietää yhtään :D Nyt on kimalteita vaikka missä, vaatteissani ja kynsilakassa..^^ Suloinen koiruli ♥

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo oikeastaan vähän sama täällä:D Kiitos! Thor on aika ihana eikö?:D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös