Fire

Siinä olisi se takki! 

Olin tosi nirso kuvien suhteen, joten kelpuutin vain yhden, mutta ehkäpä tuosta näkyy vielä tulevaisuudessakin kuvia. :) Takin taskut oli muuten ommeltu umpeen, mutta purin niistä tänään ompeleet ja ihan oikeat taskut siellä oli. Onko se vaan ulkonäön takia, että taskut ommellaan vaatteista kiinni, vai miksi ihmeessä niille tehdään niin?

IMG_9820 copy

Takki: H&M

Paita: Vero Moda

Housut: Only

Laukku: MICHAEL Michael Kors

Koru: Kappahl
IMG_9791 copy

IMG_9790 copy IMG_9805 copy

Kuvat ovat eilisistä makkarabileistä, lukuun ottamatta tietysti ensimmäistä. Täytyy sanoa, että illalla päällä oli siis jo ihan kunnon paksu talvitakki, koska lämpötila oli jotain +2 astetta. Kohta mä jo kysyn, että missä vaiheessa tuli talvi?

t. Enni

Kommentit

 1. Ylen uutisessa: "[...] ompeleilla pyritään säilyttämään puvun ryhdikkyys."

  "Tuotepäällikkö Päivi Lunteri Porin Ratsulasta kertoo, että taskut ommellaan kiinni lähinnä kuljetus- ja varastointisyistä.

  - Kun asiakkaat sovittelevat takkeja ja laittavat kädet taskuun niin taskut voivat näyttää ikäviltä ja kulahtaneilta. Uusi takki ei sitten näytäkään enää niin siistiltä, toteaa Lunteri."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Haha no näinpä arvelinkin! Jännä juttu, koska olen joskus hylännyt takin kaupassa, kun olen luulut, ettei siinä ole taskuja... Ovat vissiin olleet tiukkaan ommellut :D

   Poista
 2. hahaa, mä olen aina miettinyt ihan samaa taskuasiaa. Kiva kun sai vastauksen miksi niin tehdään, kiitos Sallalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tää oli oikeesti mielenkiintoinen tieto! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös