Ellie Goulding - Halcyon

Pakko vielä vähän hehkuttaa, mutta Ellie Gouldingin - Halcyon on ehkä paras albumi pitkään aikaan. Ihan tajutonta, että kukaan ei vieläkään tuo tätä artistia Suomeen!
Pitkän aikaa oli aika hiljaista mun fanituslistalla, mutta ei enää. Jos joku kysyy millaista musiikkia kuuntelen, niin tässä on vastaus. Eikä tyylissäkään ole mitään vikaa.

Suosittelen myös kaikkia Skrillex-faneja kuuntelemaan, vaikka musiikki aika erilaista onkin. Johan nyt tyttöystävä kuitenkin ansaitsee mahdollisuuden!

t. Enni

Kommentit

 1. Mäkin oon diggaillut tänä syksynä Elliestä isosti, mut wuuuuuut onkse Skrillexin girlfriend :D OMG, nyt on mindfuck-olo :D. Noh, ei sit ehkä ihme et diggaan kovaa molemmista :D (Oon vähän out, seuraan niin huonosti julkkiksia x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo kuulemma ;D Tosin Ellie painostaa, ettei ota vaikutteita Skrillexiltä ja tukkakin oli eka!:) Mut ovat kyllä älyttömän hyviä molemmat!

   Poista
 2. Ellietä pidemmän aikaa fanittaneena mun mielestä Halcyon oli lievä pettymys Lights albumin jälkeen. Kyllä Halcyonissakin on muutama hyvä biisi, kuten Only You mutta Lightsin biisit saa enemmän hyvän tuulen-mielen. :) Tai sitten se on tunneperäistä *hih*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aina ei voi kaikkia miellyttää. :) Mulla meni joku kolmisen kertaa kuunnella levy läpi, ennen kuin ymmärsin kaikki biisit. Siinä samalla synty suosikit, kuten esim. yllä. Lights on kyllä myös tosi hyvä levy, mutta tosi erityylinen. Nää kuulostaa jotenkin aikuisemmilta. Ja esim. levyversiossa My Blood -biisissä Ellien laulu kuulostaa todella erilaiselta ja kehittyneeltä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös