Thor & Royal Mail

Help! 

Vaikka laitankin tähän muutaman Thor-kuvan, niin ennen sitä haluaisin kysyä teiltä lukijoilta yhden kysymyksen.

Jos joku teistä on tilannut UK:sta Royal Mailin kautta, niin eikö lähetyksestä pitäisi aina saada seurantanumero? Odottelen tilausta, mutta firma ei kuulemma ole saanut tracking numberia. Mun mielestä tämä on hieman hassua, sillä aina aiemmin tilaamieni tuotteiden kanssa olen saanut tietooni seurantanumeron, jolla olen voinut seurata paketin kulkua. Uskonko firmaa ja odottelen pakettia, vai onkohan nyt jokin huijaus menossa..?

Nyt kuitenkin kuvia meidän pienestä pojusta (eli siskon vahtikoirasta). Jouluna nähdään Thor! :DDem ears...t. Enni

Kommentit

  1. Itselleni tulee eräästä paikasta aina kalliarvoisia lähetyksiä niin kirjattuina kuin norminakin enkä ole koskaan saanut royal mailista seurantanroa. Riippuu tietysti varmaan lähetyksestä onko seurattavissa vai ei. Olen tilannut muutenkin sieltä suunnalta paljon ja murto-osassa on tullut seurantanro.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa ok.. Ihan pieniäkin tilauksia tehdessä olen sen aina saanut. Mutta eipä mulle toisaalta jää vaihtoehtoa, koska firma on sanonut lähettäneensä jo paketin jopa uudestaan, eikä vaan kuulu. Kohta on kuukausi kulunut ja Itella vaatii seurantanumeroa, jotta pakettia voisi etsiä...

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös