Syksykuvia ja nasut

Kävimme taas saunomassa ystäväni mökillä ja tietenkin satoi. Saavuttiin paikan päälle samoihin aikoihin kuin viimeksi, mutta jo viikon erolla huomasi, että pimeä tuli ihan vähän aikaisemmin jo nyt.

IMG_9424_small
IMG_9369_small
IMG_9457 copy
IMG_9496_small

Ulkona oli ihan pilkkopimeää napsiessani joitain näistä kuvista, mutta pihalamput onneksi mahdollistivat valokuvauksen. ISO 3200 oli silti käytössä varmaan jokaisessa kuvassa...

IMG_9397_copy

Takki: Zara

Huivi: Christian Dior
IMG_9352 copy
IMG_9384_small
IMG_9509 copy

Paita: Bershka

Toppi: Pimkie

Farkut: Gina Tricot

Bootsit: Merkal

Koru: Kappahl
IMG_9536 copy

Ja vannon, ettei tarkoituksena ollut ottaa tuosta alemman postauksen Angelina Jolie -kuvasta kopioita. Halusin näyttää uuden hiuskorun ja mulla nyt vaan sattuu olemaan keittiössä smurffinsinistä maalia (eiku välimerellinenhän sen piti olla...). No, ehkä idea tuli kuitenkin jotenkin alitajunnasta.

Eniveis, ette arvaakaan kuinka paljon pidän näistä ponnareista, joihin on yhdistetty metallirinkula. Mulla on näitä tällä hetkellä neljä erilaista ja olen ostanut näitä äidillenikin jo kaksin kappalein. Ehkä vuosisadan paras keksintö!

t. Enni

Kommentit

  1. Ihana tunnelam näissä kuvissa! ^^ Ja wau, tuntuu niin mielettömältä saada noinkin hyviä kuvia niin pimeässä, kun itellä on tosiaan tuo vanha rakkine, joka ei meinaa pärjätä yhtään heti kun aurinko alkaa lähentyä horisonttia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Siis joo, ton kameran valovoima itsessään on jo ihan uskomaton, eikä mulla ollut edes mikään kovin valovoimainen objektiivi. Mutta kuitenkin se ero on tosi suuri siihen mun vanhaan canonin 400D:hen verrattuna!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös