Mr Noodles & Hoku

Mistä tämä nuudelihimo tulee? Vaikka kuinka yritän, niin mun elämänmantra ruoan suhteen ei sitten millään muutu. Olisin niin mieluusti näitä ruoka on polttoainetta -tyyppejä, mutta ei. Elän syödäkseni, ainakin lomilla ja viikonloppuisin. Mitäpä sitä siis peittelemään... Tosin on mullakin olemassa joku kontrolli, kuten tietyt karkkipäivät. Kadehdin silti salaa Nigella Lawsonia.

Nyt kuitenkin itse asiaan. Olen niin addiktoitunut Fuengirolan (mun mielestä) parhaaseen Wok-ravintolaan Mr Noodlesiin. Niin addiktoitunut, että suunnittelin jo, kuinka pikkusisko kuljettaa mulle yhden pakastetun annoksen kasviswokkia jouluna Suomeen. Idea on ehkä vähän hullu (ai vähän?!), mutta niin hyvää tuo wokki vaan on.
Suurimpiin nuudelihimoihin ajattelin kuitenkin testata huomenna erästä toista ihan Suomesta löytyvää ravintolaa. Sieltä saa jotain Teriyakiwokkia.... No, odottelen silti joulukuuta.

Niin, ja joku päivä pitää käydä Helsingissä lounastamassa suhteellisen hyvät arvioinnit saaneessa ravintola Hokussa ja testata tutun kokin ruoanlaittotaitoja! ;)

t. Enni

Kommentit

Lue myös