Länsirintamalle kuuluu jotain

Haa! Kuvia pitkästä aikaa. Olen ollut niinkin reipas opiskelija, että ihan kahtena päivänä kävin jopa koulussa. Sen sijaan olen kyllä päässyt aika hyvin jyvälle uusista ryhmäliikuntatunneista. Jostain syystä kyllä eilisellä latino-vatsa-pakaratunnilla tanssittiin Gangnam stylea...

Nojoo mutta asiaan. Päivän nassuja, jotain niinkin ihmeellistä kuin mustaa ja beigeä. Illaksi suunnistin opiskelijapippaloihin, tai suunnitelmana oli lähinnä mennä istuskelemaan paikalliseen. Jos olisin tiennyt, että paikalla tulee vähän tanssahdeltua, niin olisin ehkä valinnut jotain muuta kuin pitkähihaisen.

IMG_9090 copy

Pitsipaita: Vila

 Takki: Guess

 Bootsit: Merkal (Espanjasta)

Laukku: MICHAEL Michael Kors
IMG_9091 copy

Ja saanen esitellä makuuhuoneeni oven! Twiggy-julisteeni ei enää pysynyt seinällä, joten nyt siis näkyvät nuo asuntooni pientä jännistystä tuovat taistelunjäljet. Mikähän lienee ollut asialla? Eivät siis ole mun asuinaikanani syntyneitä...

IMG_9107 copy

IMG_9139 copy

IMG_9125 copy
Paita: Vero Moda / Koru: Kapphl
 
Nyt kuitenkin ansaitulle pitkälle viikonlopulle. Jos sitä vaikka ensi keskiviikkona taas kävisi koulussa...

t. Enni

Ps. Milloin mun tilaus ulkomailta tulee?!

Kommentit

 1. Vau, oletpas kauniina :) Sinulla on upeat hiukset!

  VastaaPoista
 2. Mitenhän paljon nuo mediatekniikan koulutusohjelmat eroaa ammattikorkeakouluittain? Itse sain meditekniikkaan opiskelupaikan Ylivieskasta ja ensi syksynä pitäisi aloittaa opiskelut sitten, toivottavasti on yhtä rentoa menoa sielläkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa no varmasti on paljonkin eroja. Me opiskellaan paljon it:tä, koska sittemmin median koulutusohjela on koulustamme jo lakkautettu... :S Mutta siis tarkoitat varmaan paljonko koulua on? :) Ensimmäiset kaksi vuotta aika paljon, mutta kyllä se sitten helpottuu. Kunhan 240 op on kasassa, niin sitten valmistuu. Ja se riippuu miten nopeasti kursseja suorittaa, niin sitten välilä on helpompaa. Mä kävisin enemmän kursseja, jos siihen olisi mahdollisuus, mutta kaikkea ei tarjota aina.

   Poista
 3. Voisitko tehdä tutoriaalia Gimpin käyttämisestä? Siis ihan perusjuttuja. Olin just oppinut jotenkuten käyttämään adobe photoshoppia ja nyt sitä ei enää ole, latasin Gimpin mutta siinä alkuun pääseminen tuntuu jotenkin kauhean vaikealta. Kuinka saan laitettua useapia tasoja ja yhdistelemään tasoja? En millään keksi miten se tehdään! Vaikkapa laittamaan kuva erilaiselle taustalle käyttäen Gimpiä? Kiitos kovasti jos millään jaksat vastata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän tehdä parhaani pian! En itsekään ole käyttänyt gimppiä paljoa, mutta eiköhän se onnistu!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös