HEUREKA

Järvenpäätä lähellä olevat hupikohteet ovat aika vähissä, mutta onneksi Vantaan Tikkurilasta löytyy Heureka. Tosin allekirjoittanut joutui hieman taivuttelemaan seuralaisia mukaan. ;) Ihan näin tulevan insinöörinkin näkökulmasta ajattelin, että siellä vierailu saattaisi olla ihan mielekästä ja asiat helpompia ymmärtää. Mitään suuria oivalluksia en siellä kyllä keksinyt (toisin sanoen huutanut kertaakaan HEUREKA), mutta mielenkiintoisia näyttelyitä siellä joka tapauksessa oli. Dinoja, ekologisuutta (Matka tulevaisuuteen) ja tietoa ilmastonmuutoksesta (KLIMA X).

Toki vierailuun vaikutti vähän myös se, että lomalla tulisi tehtyä jotain muutakin istumisen lisäksi. Kaiken huippuna Heurekaan pääsee sisään torstaisin Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla (jopa vielä opiskelija-alennuksella). Näin ollen Heurekareissumme kustansi kahdelta ihmiseltä 12 euroa. Ei paha.

KLIMA X -näyttelyssä puettiin jalkaan kumisaappaat.

IMG_2939 copy

IMG_2945 copy

Ja tää simulaattori oli ihan paras, vaikka mulla meinasikin tulla tuolla vähän huono olo.

IMG_2934 copy

Mutta näin! Onpahan nyt tullut nähtyä taas Heureka. Tiistaina tämä loma sitten loppuu, opinnot jatkuvat ja toivottavasti urheilu astuisi taas kuvioihin.

Sitä odotellessa...

t. Enni

Kommentit

 1. Varmaan 100 vuotta sitten oon itse käynyt Heurekassa, vois kyllä joskus piipahtaa nyt kun muistan taas senkin paikan olevan olemassa ja Veikkaus-korttikin löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Veikkauskortti oli mulle aika ylläri, siis sillähän saa vaikka mitä alennuksia, esim. tiistaisin elokuviin kaksi yhden hinnalla! Ja jopa täällä pikkukaupungissakin... :D

   Mutta kannattaahan siellä aina välillä käydä, ihan mielenkiintoisia juttuja kuitenkin. Ja ihmis-jojo oli kiva! XD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös