Blond

Joo, mulla jäi järkkäri toiselle paikkakunnalle, joten tässä teille nyt sitten liioitellun huonoja pokkarikuvia. Vaikka joskus (kuten tänään) tulee pieni vaatekriisi (nim. Miksi vein kaikki vaatteetkin toiselle paikkakunnalle?!), on onneksi yksi, joka aina toimi - suorat hiukset. Mun parin vuoden "eilisen ponnarin jäljiltä" -kampaukset tulivat jo niin korvista ulos, että olen pitänyt nyt lähes joka päivä suoria hiuksia ja onneksi niitä ei tarvitse juuri muotoilla. 

Mun hiusten kasvatusprojekti on muuten nyt tällaisessa vaiheessa ja silti haluaisin pidennykset... Överipitkät hiukset mulle, heti!


Toppi: H&M

Bleiseri: Vero Moda


Niin ja mitenhän nyt käy, kun mulle pitäisi olla tulossa eräänlaista hiusväriä postitse. Hoen itselleni, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, mutta katsoessani näitä kuvia alan taas hieman jänistää. Ennen radikaalia muutosta kannattaisi varmaan kokeilla uutta väriä liukuvärjättynä.

t. Enni

Kommentit

  1. Äääh hiuksien kasvattaminen on niin turhauttavaa, sama menossa täälläkin. Tosin olisin onnellinen jos saisi sun hiukisen mitan omaan päähäni, se itseasiassa riitäisi mulle. Ja oikeastaan lyhyemmätkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tää on niin tätä kun mikään ei riitä :D Pituus nyt sikäli alkaisi ehkä riittää itsellekin, mutta olis kiva, jos hiukset olisivatkin tasapitkät... Mietin miksi menin leikkaamaan noin rikotusti! Ja sitten haluaisin ekstrapaksut:D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös