Weekend

Syksy tulee ja pihan hedelmät kypsyvät kovaa vauhtia. Huomasin eilen, että lehdetkin ovat alkaneet jo kellastua. Pitää nyt kuitenkin yrittää nauttia vielä viimeisestä täydestä lomaviikosta ennen kuin alkaa opinnot. Olen ollut koiravahtina koko viikonlopun, mutta eilen kävin ystäväni tupareissa.

IMG_8919 copy

Bleiseri: Gina Tricot

Pusero: Blanco

Housut: Vero Moda

Bootsit: Merkal

Koru: Bershka
IMG_8838 copy

IMG_8862 copy

Ostin vähän aikaa sitten kirpparilta neljällä eurolla tummansiniset Caborin nahkasaappaat. Ne ovat väljemmät kuin aiemmin hankkimani kirppissaappaat, ne ruskeat. Onneksi Costume-lehden mukaan trendikkäimmissä saapasmalleissa täytyy nyt olla kuitenkin väljyyttä. Lucky me! ;)

IMG_8810 copy

Costumesta hyvin inspirituneena testasin myös erästä toista juttua, tosin vähän huonommalla menestyksellä. Mä en voi vieläkään käsittää... No, kerron myöhemmin. 

t. Enni

Kommentit

 1. Mä oon jo henkisesti taipunut tohon syksyyn ja ostanut muutaman syysvaatteenkin vaan reilu 20 astetta on edelleen täällä lämmintä ja sandaaleissa ja teepparissa piti lähteä tänäänkin ulos. Töistäkin kun pääsen illalla ysin jälkeen ei tarvitse edes takkia vielä vaikka mä jo vähän kaipaisin sitä pukeutumista.

  Ja piru, unohdin taas sen lehden...kävin tänään sitten kaupassakin pitkästä aikaa ja radiostakin tuli mainos että 2 € olis maksanut enkä siltikään muistanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tänään ja eilen oli kyllä tosi lämmin, liekö huomenna alkaa sitten kunnon syyskelit? Kuulemma... Vieläkun löytyisi ihana syystakki!

   Haha, no huomenna sitten! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös