Rapu


Tiedättekö minne haluaisin osallistua? Rapujuhliin! O_O En ole ikinä ollut rapujuhlissa, enkä oikeastaan tiedä välitänkö edes ravuista, mutta silti. Rapujuhlat mmmh!

Nää on taas näitä mun mielitekoja. Ensin tekee mieli vaikka sushia ja sitten kun niitä maistaa, niin voisi heittää ne saman tien roskiin. Se ei vaan ole mun juttu, vaikka niin hienolta näyttääkin. Mutta niin, sanoinko jo rapujuhlat...?


Pitää yrittää puhua lähipiirin tyyppejä ympäri, koska veikkaan siellä olevan ihmisiä, jotka eivät koske rapuihin tikullakaan.

Ps. Meinasin kirjoittaa otsikkoon "Crab", mutten sitten viitsinyt, koska se kai tarkoittaa myös jotain muuta ei niin ihanaa.

Mutta tuli nälkä. Ei siis siitä toisesta asiasta, vaan ravuista.

t. EnniKommentit

 1. Aaah, rapujuhlat. Kerran olen ollut aikaisemmin ja nyt ollaan suunniteltu niiden järjestämistä koko joukkueen voimin. Hassut hatut ja pöytäliinat ovat tällä hetkellä hankintalistan ykkösinä - vielä kun saatais jostain niitä rapuja ja joku, joka niitä osais kuoria oikein. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD hassut hatut! Hei kerroppa mulle, että montako rapua kannattais varata per naama? Niinku naisen näkökulmasta. :D Mä en ainakaan usko, että jaksaisin 6-8 kpl, niinkuin joku ohje sanoi? Tai no siis eihän niissä syötävää ole, mutta yhdenkin kanssa räpiminen vie varmaan puoli tuntia!

   Poista
  2. Huisilla yksien rapujuhlien kokemuksella voin sanoa, että itse jaksoin syödä kaksi rapua ja niiden jälkeen tankkasin leivällä. Ei niistä nälkä lähtenyt, mutta hermot eivät kestäneet kun noihin kahteen rapuun meni lähemmäs tunti. :D Että omien hermojen mukaan kannattaa varata, parempi tietysti aina vähän liikaa kuin liian vähän jos kuoriminen onnistuukin hyvin ja intoa riittää. Noissakin juhlissa muutamat söivät yli kymmenen rapua kun vauhtiin pääsivät. :D

   Poista
  3. Hahah! Mulla kävis varmaan just samalla tavalla.. Hermot menee, joten sitten syödään leipää ;P

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös