Valkoinen pitsi

Olen tuntenut viime aikoina jonkinasteista pukeutumisinspiraationpuutetta (hmmr mikä sana), joten ajattelin virkistää hieman omaa muistia. Tosin kun katsoo tuota ulkona vellovaa säätä, niin ei puhettakaan, että pukisin tällaista päälleni nyt. Vähintään pitkähihainen olisi oltava päällä, ellei sitten takkikin.Pieni kertaus kuvista voisi olla kuitenkin paikallaan. Mä tykkään chinoista ja yleensäkin housuista. Mekoissa sitä tuntee välillä olevansa niin... alaosaton?  Ja toisekseen, mekko vaatii kyllä vähintään sen + 22 asteen lämpötilan Suomessa, ennen kuin sellainen pääsee päälleni ilman sukkahousuja.

Oli myös hassua huomata se, miten paljon haalin kaupoista valkoisia vaatteita. Viime kesänä en juurikaan käyttänyt valkoista, mutta nyt taas voisin pukea päälleni pelkkiä valkoisia pitsipaitoja. Mulla on siis jonkinsortin lomaromanssi menossa pitsipaitojen kanssa, mutta toivon mitä syvimmin, että tämä romanssi kestäisi yli kesänkin.Näistä kuvista oma lemppariasu on, yllätys yllätys, valkoisen ja pitsisen paidan takia 4. kuva. Minä ja valkoinen pitsi - true love.

Muilla jotain lomaromansseja meneillään?

t. Enni

Kommentit

 1. Mulla on nyt lomaromanssi mun vihreisiin housuihin <3 Valkoinen pitsi ja pitsi muutenkin on myös lähellä sydäntä tällä hetkellä. Nelonen on näistä munkin lemppari.

  Ja kahdessa viimeisessä on niin ihana tunnelma että pistää miettimään kenet ryöstäisi ja ottaisi äkkilähdön Espanjaan...lomaa on vielä 3 viikkoa jäljellä ja sen vois kyllä viettää jossain vähän aurinkoisemmissa tunnelmissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oikein! Lomaromassit kunniaan;)

   Tiiäkkö mietin ihan samaa! Tekisin mitä vaan kun loma taas alkaisi, että pääsisi pois täältä SATEESTA!! Ihan sitten vaikka vaan johonkin Latviaan tai jonnekin! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös